|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
8.11.2009 22:12:49   
Anonimen
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

haha,kr elastiko pregrizneuser posted image

cakte,zdele nastimam en video.Sem vcerej gledala Supertalent,pa je ena madam mal zaplesala...na koncu ko z joski otresa...umrla sem od smehauser posted image

Joj, sam eni majo pa res nore ideje. Jaz sem zadnjič gledala enga norca, ki je s trebuhom opletal, da se mu je špeh tresel in to naj bi bila zanj umetnost. Bljak. Star, zavaljen dedc, napol nag.

ja un u tangicah..vcerej je bil eden k je izjavil,da ko zaplese zenske orgazem dozivljajo.Ej,ko je zaceluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tale bejba je bla pa res hm, joškasta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
8.11.2009 22:13:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

zdej lahko vidte koga pogrešamo

oh,mislis unih paruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a video vidite??

jp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
8.11.2009 22:14:26   
RMRM

user posted image user posted image

haha,kr elastiko pregrizneuser posted image

cakte,zdele nastimam en video.Sem vcerej gledala Supertalent,pa je ena madam mal zaplesala...na koncu ko z joski otresa...umrla sem od smehauser posted image

Joj, sam eni majo pa res nore ideje. Jaz sem zadnjič gledala enga norca, ki je s trebuhom opletal, da se mu je špeh tresel in to naj bi bila zanj umetnost. Bljak. Star, zavaljen dedc, napol nag.

ja un u tangicah..vcerej je bil eden k je izjavil,da ko zaplese zenske orgazem dozivljajo.Ej,ko je zaceluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tale bejba je bla pa res hm, joškasta user posted image

noro user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
8.11.2009 22:14:27   
Anonimen
evo ga sex strokovnjaka,kjer babe padajo v ekstazo...
http://www.rtl.de/tv/dassupertalent_videoplayer.php?id=106979&playlist=rtl_de_supertalent_neueste&seite=rtl_de_supertalent_videohome

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
8.11.2009 22:15:29   
RMRM
Lunca, v smetanovi barvi. Saj vem, svetla, ampak je božanskauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
8.11.2009 22:17:40   
Anonimen

http://www.rtl.de/tv/dassupertalent_videoplayer.php?id=106979&playlist=rtl_de_supertalent_neueste&seite=rtl_de_supertalent_videohome

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ekstazo ja, ko se ga losajo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
8.11.2009 22:18:10   
RMRM
Nč, mamike, jaz počas grem user posted image . Bo treba zgodaj vstat. Sem že sama gruntala če sem prov naštimala uro ob 5.20 glede na to da začnem ob 7.30, ampak bo kr držal, da vse pošlihtam in pravočasno prijadramuser posted image .

Mirno nočko user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
8.11.2009 22:18:47   
Anonimen

Lunca, v smetanovi barvi. Saj vem, svetla, ampak je božanskauser posted image

mi mamo belo - pa ma tud že en pečat od kemika, pa se sploh ne sekiram  - bo že bolje enkrat

dej kako fotko gor, da vidmo, kaka je

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
8.11.2009 22:19:33   
Anonimen

Nč, mamike, jaz počas grem user posted image . Bo treba zgodaj vstat. Sem že sama gruntala če sem prov naštimala uro ob 5.20 glede na to da začnem ob 7.30, ampak bo kr držal, da vse pošlihtam in pravočasno prijadramuser posted image .

Mirno nočko user posted image user posted image

dobr spi - jaz tud grem počasi, sam mi ni treba vstat sred noči hb

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
8.11.2009 22:19:56   
Anonimen
Daj RMRM kaksni kavci so ti vsec...a se nic vanje ne briseteuser posted image Nas je tok usran,ce bi se to dal vidt s prostim ocesom...auva,ojoj,bruhuhu...vozicek pa zgleda ne bo nov.Prav moz da je bv,itak je se od MEri dober...ne vem,bomo vidli kako bo s kolesi.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
8.11.2009 22:20:22   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ekstazo ja, ko se ga losajo

to jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3261
8.11.2009 22:22:27   
Anonimen
RMRM in to ravn 20user posted image cez.Zakaj ne 22user posted image Zgodaj,zgodaj,ziher ne bos danes nic spala.
Pa nockouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
8.11.2009 22:23:20   
lunca144
kleo......video,ne morem gledat,ker mi trenutno internet ne gre z veliko hitrostjo,tako,da bo treba počakat malo,da se sprosti
rmrm........lahko noč,in prijeten jutrijšnji delovni dan,pa super za barvo,mi mamo tud tako
Jaz se bom tudi počasi odpravla spat,jutri je delovni dan,no dopoldne me čaka,likanje za ene tri štiri ure,je bil naporen teden-bruhanje in driskanje,in tako,tudi rezultat,v likalniciuser posted image user posted image ..........noč punce

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.11.2009 22:24:19   
Anonimen
didlinaa - dej ti men povej, kje naklofaš tolk postov user posted image user posted image user posted image , vidm, da me kr precej vodiš, pa sva ble pred kratkim na istem

ninny - sem te prej pozabila komentirat - dej oglasi se še kaj -
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

čer

Sem najprej sploh pogledala, če sem na pravi temi..125 straniuser posted image user posted image samo za prebrat je preveč tako, da bom kasnejeuser posted image
Pri nas je Maša zbolela, sva bile danes pri P in ima angino in sva na antibiotiku in cel teden bo doma tako, da mi včasih kar časa zmanjka za računalnikuser posted image .

pa veliko pikapolonic, da čimprej ozdravite

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.11.2009 22:26:08   
RMRM
user posted image samo za vasuser posted image . Se sicer ne vidi ful dobro, ampak ta dvosedek, polkrožn, pol daš v kot in imaš tak velik krog, Pa tam v kotu je ful prostora. Men je ful dobra. In glede na to  da imam v spodnji dnevni prostor na 6 kot, bo idealna, ker je polkrožna. Pa še šekasta ni, a ne kleouser posted image user posted image user posted image .

Zdej pa res grem. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.11.2009 22:26:33   
Anonimen
nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.11.2009 22:28:50   
Anonimen
Sedezna je super drugac,samo meni so vsec bolj zive barve-pa ne sekasteuser posted image

Lahko noc vsem.
Didli,kje si ti,si ze zasmrcalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.11.2009 22:30:10   
lunca144
rmrm..........najs,very,very najs,zelo lepa,moderna,nežne neupadljive barveuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
8.11.2009 22:57:49   
Anonimen
Kleo, dobri talenti so tole.user posted image user posted image user posted image user posted image
RMRM, ful dobra sedežna. user posted image user posted image user posted image tak način je men ful všeč. Pa še enkrat srečno jutri.user posted image
Lunca, men je tud zdejle net zmrznu, zato me ni blo tolk časa na spregled.user posted image user posted image user posted image
Nya, posti kar letijo. Ko enkrat not padeš, kar čvekaš, vsepovsod.user posted image sam da je.user posted image

Pa pogrešani, koga si to mislila nya.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
8.11.2009 22:58:35   
Anonimen

Didli,kje si ti,si ze zasmrcalauser posted image

Ne, net je zmrznu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
8.11.2009 23:07:45   
Anonimen
No, pa lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.11.2009 7:52:43   
anaj22
Dobro jutro

sem tko jezna k me skoz net zafrkva sploh ne morem ne čvekat in ne brat RR-ja

Mi smo super, še mal pa bo vse pripravljeno na prihod bebice, mam še par stavri za nakupit in en stroj cunc za oprat pa bo.

Jaka ima še vedno nočne vesele urice, sve probala že vse mogoče stavri, če je mogoče žejen pa ni, če ga moti palenica sva ga previla in nič bolš, se je šov k nama v postlo crklat pa je bla še večja galama, sva ga negla v dnevno spat smo mel pol cel cirkus. Zobke imamo vse, no petice bodo še pršle. A mislite da je to lahko mal povezana k bomo kmal dobili dojenčka?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.11.2009 8:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

A mislite da je to lahko mal povezana k bomo kmal dobili dojenčka?

Kaj pa jaz vem. user posted image Sej to so še tako mali otroci, tega še ne razumejo tako kot npr. 3,4 letniki. Je pa dejstvo, da še odrasli čutimo "neko nevarnost" in smo posledično mal stresni.
Res nimam recepta za spanje. Pri nas po tanovem ne poje več, ampak ukazuje: tiho mami, otroci spijo.user posted image user posted image Pol pa tisti zloglasni prstek na usta in šššššššš. In pol jaz njej nazaj, tiho Sara , ona pa potuhnjeno kliče oči, oči, oči???user posted image

Vse najboljše še tukaj Anaj22.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
9.11.2009 12:01:28   
Anonimen
jutrouser posted image

Mi2 sva danes zelo zelo pozno vstali..pa se to naju je tata zbudil,ko se je prisel domov preoblect.
Tamala  je navsezgodaj ful kasljala,sem ji dala pol en sirup,ji je kaselj kar umiril...samo,se je poznalo nespanje pri poznem vstajanju.Itak imamo pa dez in posledicno kar temno,tako da je ze vreme pripomoglo k polezavanju.

Didli,se mal pa se gres na siht spocituser posted image A je Sara v redu...si vceraj pisala da se mogoce nekaj kuhauser posted image

Anaj,joj,ti bos vsak cas sla v Rim.Neverjetno s kaksno brzino gre okol eno letouser posted image Glede Jaka pa res ne vem....ampak tezko verjamem,da ve kaj se pripravlja in bi bil to vzrok.Ce bi bil tkole nespecen po bratcevem rojstvu,pol ja.zdaj pa...

RMRM,kako je..sem ziher da vsi okoli tebe skacejo in te razvajajouser posted image Si kaj spala ponoci?

Sem vceraj iskala kje tu lahko kupim tisti dodatni vozicek,pa se nisem nasla...moram se pogledat v baby walz.Mi je smotano da bi ga mogla narocat preko neta.
1.ne znam-se
2.bi ga blo dobro vidt v zivo,ce se sploh splaca
pa Rija mi ni se nic odgovorilauser posted image ...Didli mogoce bi res rabila tvojo pomocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.11.2009 12:33:27   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Pri nas po tanovem ne poje več, ampak ukazuje: tiho mami, otroci spijo.user posted image user posted image Pol pa tisti zloglasni prstek na usta in šššššššš. In pol jaz njej nazaj, tiho Sara , ona pa potuhnjeno kliče oči, oči, oči???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image carica!!!!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?