Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Glede albuma je pr meni tko, sej vrjetno mislš tistga k daš pramen las not pa use podatke pa to ane? No če mislš tega je pr men tko, če bi ga mela že zdej bi ga vrjetno že čist počičkala kr zelo rada neki pišem kr naprej, pa urejam pa tko. Vidm da je tle na internetu ena spominksa knjigica ful oglaševana, ampak men ni ušeč, tko da bom šla kak dan v kakšno večjo dobro založeno knjigarno in si izbrala eno k mi bo res ful ušeč. Komaj čakam. Tonjika
za
. Js bom pa svojga bušija mal kasnej prlimala oz. mislm da kr jutr kr dns nevem če bom še kej do računalnika pršla. Bom pol
rekla naj me slika, če bo pr volji, ga tko zob boli da bo kr znoru, spult ga pa noben noče, kr nima zobozdravnika. Nazadnje ko je biu je meu še šolskega, zdej pa mu je ta odpru zob in mu reku naj si najde druzga zobozdravnika, vsepovsod pa mu rečejo, da majo že polno ker zavarovalnica ne krije tolk pacientov edino če bi šu samoplačniško. A tko pa bo prostor gr sm jezna ko
. Če bi ga že šu samoplačniško spult je pa to okol 50-100 € (cene se razlikujejo). Mislm too much zakaj pa pol zavarovanje plačuje. Uh sm se mogla zlajat nekomu
upam da nism bla preveč tečna. Uglavnem slikica bo, vsem pa ki ste jo že dale gor naj povem da mate ful lepe bušije, men se zdi da mam js ful mejhnga (21/3) no sej boste ve presodle, k js iz mojga zornega kota drgač vidm
, sem nahitro preletela in mislim,da sta 2, a ne?
in enga
Sm mela pa v mislih da bi si aparat kr kupla pa bi si pol lohk večkrat kontrolirala nevem pa kok so kej natančni.