|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 18:57:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Žiga se zdaj jezi na Leo in pravi: ˝ma poslušaj, ti gospodična, se bom razjezil in ti to flaško v smeti zabrisal, če jo boš tako po tleh metala.˝ Lea se obrne proč in on: ˝Lea, s tabo govorim, mislim resno, ti lumpa˝ Tija me že cel dan sprašuje, kje je Žiga. In ji povem, da v vrtcu. Dopoldan, popoldan prešaltam, da doma. Ma, res skoz ga omenja zadnje čase. Je že čas, da se spet kaj vidita. Aja, jutri oddam vabila. Pa sej ti veš, kje je to. danes pride domov reklama od Spara, una z igračami in Žiga lista, lista pol si pa kemik vzmae in začne čičkat zraven unih slikic pa ga vprašam, da kaj dela in on me tko grdo pogleda in reče: ˝ma, joooooj, kaj ne vidiš? kljukam kaj bomo Tiji kupli za RD˝ pa grem jaz pol gledat za njim, jo pokljukal vse reči za punce tak da bom kr kredit šla dvignit sej pol je povedal, da je nekaj tudi za Leo in pol ga vprašam, da kje pa imamo tolko €€€€€ in on ne dve ne tri, ustane od mize in gre v dnevno in med papirji najde svoj bančni izpisek, mi ga prinese in reče: ˝evo, to mi je banka jutri poslala in piše da je dosti €€€ gor na računu˝ ja, vem kje je; sej itak smo na vezi; kdaj pa bo? ura?
|
|
|