lunca144
|
Še jaz na brzino mal pokomentiram: kleo.....hudo,je s tem kašljem,pri nas je tud enej prejšnji teden ful kašljal,sploh,ko se je ulegel,je mel polna pluča sluzi,pa sem mu dala eno tedensko terapijo s enim praškom,ki je za asmatike,ki odpira zamašene pore,zaradi sluzi,pa je blo bolje,vem,da ni to najboljša rešitev,ampak bolje to,kakor,da bi čakala,da se zadeva razširi naprej,in da bi še kako plučnico fasal.Imam vedno doma pripravljeno malo lekarno,ker je maj asmatik,dobim to na recept,in vedno nafehtam,da imam na zalogo,uporabljam pa res,ko je najnujeje,sedaj je kašelj dober,ga ni več,nič ne šmrka,sem mu pa začela dajat,tiste kapsule,matični mleček od medexa,ko je zadnjič didlina predlagala,pa maju tud dajem,lun pa pri meni ziza,tako,da upam,da ma dovolj. slovenka........no,končno boste prišli do asfalta,pa za nakup bundice ,meni je to prišparano,ker imam za vse tri že,ne bo treba nič kupovat ali menjat garderobe,drugo leto,pa bom mogla samo maja obleči,na novo,in seveda bo vse skejtersko,ker je ratal,fen skejtanja in bordanja.Pa saj mi je ta slog tud meni zelo všeč . polma........čao,mačkica,hudo,da si se lotila barvanja kuhinje,meni je bla tud pred leti najboljša barva rumena,sedaj pa sem se jo malo naveličala,ampak paše malo spremembe ,a ne da? mateja.......hvala za kavico,je pasala,pa superca za tvojo pupo in lulanje v kahlico kleo........fajn uredi popoldan pri ginkotu anaj.....ti,pa upam,da se kmalu naspiš didlina in rmrm.....vama pa lep delovni dan