Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo se* tut pr nas je tko, ves čas bi mel prstke v ustih in pol je ves slinast in včasih si prste porine tako globoko, da se začne davit in pol je jok... in delam isto, če sem zraven, mu dam prste ven in ga zamotim s čim drugim. ampak to počne tut ko se zbudi, če me ni zraven, pač sesa prste.. dude pa ne mara, nobene, oz.jo z užitkom žveči in z jezikom rine po ustih sem in tja in seveda ven, tako da je dobra sam, če je mama zraven, da jo not drži. tut jaz ne vem, kaj nardit... mogoče je sam faza, ko je treba spoznat rokice in itak gre spoznavanje skoz usta... Ma, čist isto. Tak glede prstkov, kot glede dude. No, jo bomo pač poskusili čimbolj zamotiti, pa bo... Me le rahlo skrbi (kot je mojsonček napisala), da ji bo kak prstek preveč všeč. Ampak step by step, a ne? Ah, se mal považim : Naša miss spi že od pol devetih zvečer, pa še vedno. Ni bilo zbujanja ob pol osmih zjutraj kot ponavadi. Zgleda, da ati obvlada uspavanje Tak, zdaj pa grem trkat po lesu, da se ne ''zareče'' stvar spanja mylovelysunshine - HUGS back
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.11.2009 8:43:13 >
|