Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Se hvalim tle s slano vodo, pol pa dobim po nosu
No, slana voda sigurno ni slaba, moraš pa pazit, da ne boš dala preveč soli, da ne bo premočna razstopina, ker to pa ni dobro za sluznico. Če se še počutiš slabo, pokliči svojo osebno zdravnico in ji povej kakšna je situacija in da si noseča, pa ti bo ona povedala kako in kaj. Probaj pa čim več počivati! Jaz sem potem včeraj začela z "napadom" na med. Ene parkrat sem vzela po 1 žličko medu in ga počasi topila v ustih. Danes sem na tem, da slabše ni
. Aha, pa še nekaj sem izvedela, da je zelo dobro proti bacilom: eterično olje tee trea. Pri eteričnih oljih je treba v nosečnosti paziti - nekaterih se baje ne sme uporabljati. Sem preverila na netu in tee trea se lahko uporablja. Daš par kapljic na roke za dezinfekcijo, s paličico za ušesa si ga malce naneseš v nos. Nekateri ga dajo par kapljic v pralni stroj za dezinfekcijo, ravno tako pa se lahko poprši po bivalnem prostoru. Ali ima katera izkušnje s tem? Jaz še ne, vendar mi je to povedal gosod, ki mu zelo zaupam. Ima pa to olje poseben vonj, ki se ga boste morale navaditi, če ga boste uporabljale. Jaz osebno raje malo "posebno" dišim, pa da je čim bolj naravno in da koristi.
tukajle, tako da sem prej delala še preko študentskega servisa, ampak mi je moj rekel, odkar sva na pregledu videla najino pikico, da ne rabim delat, tko da sem to kar sprejela... in zdaj uživam doma, proti koncu
in vam želim vsem tudi nam čim manj zapletov.
. V soboto ko sem bila cel dan precej delavna in sem cel dan vrtnarila okoli hiše sem bila zvečer res zmatrana in in je bil tudi izcedek nekoliko močnejši. Ali ima še katera od vas podobne težave?
zelo presenetil, saj sem imela precej težav, zbolela, zaradi tumorja velikega 9,5 cm so mi odstranli jajčnik in jajcevod, hvala bogu se še ni razvil rak je bilo pa na meji.
(22.6 - 22.7.)
(23.7. - 23.8.)
.
,pol pa samo babe
.Držim pesti da bo vse O.K. To pa res ena grozna iskušnja....tvoja bolezen. DRŽIM PESTI!!!!!!!!!
srečno in lepo opravi