Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Enej bo pa tudi
ne razumem, kako je to mislila za vsak čivk... sej pa ne zna povedat kaj bi rad... enkrat je lačen, drugič žejen, tretjič bi se samo mal pomojčkal.... ma dej... to je res kr neki, da ti tko reče... ok, verjetno že ve, če je preveč zategnjen, sam da te pa tko potolče že prvič in ti natrosi o posledicah v puberteti... sej je tam zato, da vam pomaga, da vas spodbuja ne pa bedira... eni res ne znajo z ljudmi... fizioterapija ni noben bavbav... pred dobrimi 10 leti, ko sem bla prvič napotena na fth. s Patrikom sem mislila, da je z mojim otrokom nekaj ful narobe, ker nisem poznala nikogar, ki bi moral na terapijo tko k on... pa smo vse zrihtal in je zdej pravi pubertetnik... vse bo še uredu, boš vidla... ti samo pozitivno razmišljaj in ne obremenjuj se preveč... sej veš.. zaradi mlekca...
Tudi jaz se ne morem nagledat tehle vaših cortkanih dvojčkov
Sem se pa zadržala in ga na easy način prosila, da naj tega raje ne dela. Je valalo. Ampak, če bi bil pa kdo drug (kkšna oseba, ki mi ni pri srcu.. pa ne vem kako bi izpeljala stvar ).