Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

:
, ne razumem pa tebe petruscha kako so te dali na nižje mesto, kakšni so pa razlogi, ker ne morejo to kar tako, ok ob določenih pogojih.
... za Neži je men tale fuuuul všeč:
... duš ... pa saj važno, da je na slikici lepa, če ti pa zunanja dekoracija ni všeč, jo pa lahko pustiš a ne
. Tako da zdej pospešeno iščem službo ampak nič ne kaže da bo.Pa še vedno nisem dobila odgovora, če so mi podaljšal porodniško. Itak bi se pa mogla lotit delat strokovca in pa razmišljam o nadaljnem izpopolnjevanju. Sem namreč prof. likovne pedagogike, sam ni službe na tem področju, tako da razmišljam o izpopolnjevanju za vzgojiteljico. Zakaj že obstaja tak študij k pol itak ni službe?
. Sem ga zvečer podojila in ni zaspal tako kot ponavadi na zizi. Sem ga položila pše budnega v pojstlco in je rabu ene 45 min da je zaspal. Malo se je igral s svojim medvedkom, me vsake toliko poklical in na koncu sam zaspal. Jej
.
... zdaj pa kar neki koraka že pa trmari ... ni več sladka mala štručka, ampak je že prava mala nagajiva navihanka
.
... upam, da se je potem spametoval, samo pri njem res nikoli ne vem al resno misli al se zeza