Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
preskoči??? Js zaenkrat še nč ne zatekam, če je to odvisno od soljene hrane in stanja na nogah potem se js nimam kej bat, kr nimam rada slane hrane (še pomfrija ne solim, učasih dam mau vegete gor to je pa tut use) 
Mislim, da je G predvsem stroga zato, da bo meni kej zaleglo, da bo z
vse ok. zaskrbljena je bila pa po mojem zarad preeklamsije, oz. simptomov in zato še bolj stroga. Je pa res, da sem prej ogromno solila vse jedi, ampak zdej je to črtano s seznama
). OK, posebej ne bom omenjala, da hrano solim čim manj, pa veliko pijem
.
rekel samo: ja, dobro a ne-vsaj ne boš tolk zapravljala za oblekice
.
To se ji pa najbolj pozna, ko ma slab dan.
glede na to, da sm se priključla mal kasnej ne vem, če mi bo sploh uspel od začetka vse prebrat
pa sm s5 pisala pritožbo in s5 čakam njihov odgovor... tko da če ima katera izkušnje s tem nej mi prosim kej napiše kaj se še da naredit