Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sem na bolniški in bolj lena. Jem pa še kar, predvsem mi paše čoookolada. Ti si še na bolniški ?
zdej sm pa spet noseča in sm že v 21tednu tko da zdej pa bom uspešno prpelala do konca nosečnost
.
. Se mi zdi dobra tema, malo sem vas že brala pod temo prvi meseci, divans1 tebe pa pri majčicah, kjer sem tudi jaz. Se strinjam s tabo, da gredo tam teme s svetlobno hitrostjo naprej, so že pri opremi sob in vozičkih, kar je sicer lepo in večkrat najdem kakšne super koristne informacije, po drugi strani pa imamo tiste, ki smo imele ss (jaz nažalost 2) - vsaj jaz, še vedno v sebi nek strah, da kaj ne bo v redu. Se mi zdi, da se še ne morem čisto sprostiti in uživati v nosečnosti, ker ne dojamem, da je to zdaj to in da je prvo kritično obdobje že mimo - hvalabogu
.
!
proslavila prvo obletnico poroke
?
lepo pokloplo! Res lepo darilo !