|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
19.11.2009 12:43:15   
Anonimen
Lunca saj to je cist razumljivo,da nisi tamalga koj za roko pa gremo domov..sigurno si bila se malo v soku.No,pa pustimo zdaj to.

Jaz bi tut obaro in sploh zgance..jih ne znam sama narestuser posted image Krvavice pa....packa,ka to jesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj se kuro nastelat za pect,pa krompir...ceprav sem mozu rekla,da bo samo zelenjava.Ce pa skos tuliuser posted image ,da njemu ni treba vsak dan meso,ne,kje pauser posted image .Lahko samo salamo,sir,kruh...pa se enih 100stvari zraven...ampak MESA mu pa ni treba vsak danuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 19.11.2009 12:46:04 >

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.11.2009 12:44:51   
Anonimen
Aja,´kaj pa torba za v porodnisnico...vam ni vsec.Jaz sem se kolj vanjo zacopalauser posted image Kolk mislite da stane?

Ko sem mozu pokazala,je rekel-a tko majhna-ne,kar ta velik kufer bom vzela...mogoce je upal da se odselim,oz.da grem tja kr za skosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.11.2009 13:04:09   
Anonimen
Lunca, ne se počutit napadeno.user posted image Daleč od tega. Samo mal razmisli vso situacijo. Poglej pozitivno stran tega, da lahko ostaneš doma kadar hočeš. Sej vidiš kolkrat si šla v bolnico in kolk je enga letanja okol otrok. tako pač je. men osebno pač ne pašejo bacili v vrtcu, zato bo moja preventiva kot sem ti jo napisala. Dovolj mi je antibiotikov za 1 mesec, ki so samo zaradi ušes.user posted image

Kleo, meso mora bit na mizi.user posted image Sej če ga mož ne bo jedel, ga bo zdej pa Meri.user posted image

Pri nas na Cerkniškem jezeru se je pa glih kar ena utopilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.11.2009 13:04:44   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Aja,´kaj pa torba za v porodnisnico...vam ni vsec.Jaz sem se kolj vanjo zacopalauser posted image Kolk mislite da stane?

Ko sem mozu pokazala,je rekel-a tko majhna-ne,kar ta velik kufer bom vzela...mogoce je upal da se odselim,oz.da grem tja kr za skosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja luštna je tvoja potovalkauser posted image user posted image in meri je pravi cukerček,s tisto kapico,kako se lepo smeje,mala navihanka.Jaz sem pokosila,solato z jajcem in belo meso piščančje,zdej,pa še kavo spijem,potem,pa en čajček,in mal počivat,pol pa itak,gremo po vojskouser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.11.2009 13:07:06   
lunca144
Ne didlina,saj sem napisala,da se ne počutim napadene,mi je všeč,da povetse svoja mnenja,ja in kaj je delala ženska sedaj v vodi,je padla noter in se utopila al kaj,vsekakor pa groza,no.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.11.2009 13:11:19   
Anonimen
Ej, pojma nimam kaj je zdej delala na jezeruuser posted image še men ne gre v glavouser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.11.2009 13:12:10   
slovenka
ojla mamice,

grem zdaj počasi še na drugo fakulteto user posted image v angleščini moram tam predavat - no, a nisem uboga? user posted image user posted image user posted image Ampak so fajni študenti, tako da bo hitro minilo...

kleo, luškane stvari imaš, ja. Kaj vi boste imeli pupo? speeet? user posted image user posted image user posted image

uboga lunca, kako skrbiš za svoje male. user posted image Me prav zanima, kako bom jaz z dvema. Po mojem bom ta drugega čist  zapostavljala user posted image

Joj, kaj pa čem jaz zdaj kupovati? Mi imamo šele NS. morda pa že kaj reče zdravnik, kaj vidi user posted image Moj hoče nujno zraven user posted image

pridne bodite, se kasneje še kaj oglasim!

Aja, bom morala malo nove recepte uvest, ker nekam enolično jemo doma, smo se vsega naveličali. Ta obara bi bila prav fajn. Dajte mi kak fajn recept napisat. Ali pa naj grem na KS? user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 19.11.2009 13:13:12 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.11.2009 13:13:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lunca, ne se počutit napadeno.user posted image Daleč od tega. Samo mal razmisli vso situacijo. Poglej pozitivno stran tega, da lahko ostaneš doma kadar hočeš. Sej vidiš kolkrat si šla v bolnico in kolk je enga letanja okol otrok. tako pač je. men osebno pač ne pašejo bacili v vrtcu, zato bo moja preventiva kot sem ti jo napisala. Dovolj mi je antibiotikov za 1 mesec, ki so samo zaradi ušes.user posted image

Kleo, meso mora bit na mizi.user posted image Sej če ga mož ne bo jedel, ga bo zdej pa Meri.user posted image ma kaksna Meri..to je blo samo takrat,zdaj pa spet po starem.Stala s to hranouser posted image

Pri nas na Cerkniškem jezeru se je pa glih kar ena utopilauser posted image kako pa to.Je notri padla,o madoncauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.11.2009 13:13:44   
Anonimen
Slovenka, kaj pa če sta 2?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sem žlehtuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.11.2009 13:14:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ojla mamice,

grem zdaj počasi še na drugo fakulteto user posted image v angleščini moram tam predavat - no, a nisem uboga? user posted image user posted image user posted image Ampak so fajni študenti, tako da bo hitro minilo...

kleo, luškane stvari imaš, ja. Kaj vi boste imeli pupo? speeet? user posted image user posted image user posted image
dej ne zezajuser posted image

uboga lunca, kako skrbiš za svoje male. user posted image Me prav zanima, kako bom jaz z dvema. Po mojem bom ta drugega čist  zapostavljala user posted image

Joj, kaj pa čem jaz zdaj kupovati? Mi imamo šele NS. morda pa že kaj reče zdravnik, kaj vidi user posted image Moj hoče nujno zraven user posted image

pridne bodite, se kasneje še kaj oglasim!

Aja, bom morala malo nove recepte uvest, ker nekam enolično jemo doma, smo se vsega naveličali. Ta obara bi bila prav fajn. Dajte mi kak fajn recept napisat. Ali pa naj grem na KS? user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.11.2009 13:14:44   
Anonimen

Kleo, meso mora bit na mizi.user posted image Sej če ga mož ne bo jedel, ga bo zdej pa Meri.user posted image ma kaksna Meri..to je blo samo takrat,zdaj pa spet po starem.Stala s to hranouser posted image

Pri nas na Cerkniškem jezeru se je pa glih kar ena utopilauser posted image kako pa to.Je notri padla,o madoncauser posted image

Pogrešana od včeraj ena starejša...najnovejše info izpred par sekunduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.11.2009 13:15:26   
Anonimen

Slovenka, kaj pa če sta 2?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sem žlehtuser posted image

toooooooooo,ja toooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.11.2009 13:18:05   
Anonimen
Čakte, vam pokažem našo manekenko-afno za par minut...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.11.2009 13:18:56   
Anonimen

Pogrešana od včeraj ena starejša...najnovejše info izpred par sekunduser posted image

Maaa,set te hotla vprasat ce si zraven stala,ko si tko hitra...pa nisem upala zaradi smeskov..sam ce se ti rezisuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.11.2009 13:21:35   
Anonimen
user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 19.11.2009 13:30:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.11.2009 13:23:30   
Anonimen

Maaa,set te hotla vprasat ce si zraven stala,ko si tko hitra...pa nisem upala zaradi smeskov..sam ce se ti rezisuser posted image

Veš da mi ni smešno tole...smešno mi je ker sem takoj napisala, brž ko sem telefon odložilauser posted image
Mamo eno družinsko tragedijo na isti način, na istem kraju..zato mi ni niti najmanj smešnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.11.2009 13:24:29   
Anonimen
haha,pa spet v zabcahuser posted image A torbica je tvojauser posted image user posted image

Na drugi je pa super oblecena,prava manekenka,pa kolk je velkauser posted image user posted image Kaj imas pa zadaj,porocni obleki...al sta za na sihtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.11.2009 13:25:34   
Anonimen

Veš da mi ni smešno tole...smešno mi je ker sem takoj napisala, brž ko sem telefon odložilauser posted image
Mamo eno družinsko tragedijo na isti način, na istem kraju..zato mi ni niti najmanj smešnouser posted image

ne,saj meni ravn tko ni smesno,bog ne daj-ne tragedija...ti si smesnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.11.2009 13:26:47   
Anonimen
Za na šiht? a na drugi sliki zadaj? To je firnkuser posted image user posted image user posted image user posted image sam je več ali manj skupaj, ker sem več ali manj na balkonuuser posted image user posted image user posted image user posted image cel projekt tole dajat skupaj in narazenuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.11.2009 13:27:41   
Anonimen
Slike umikam.,,lunca, si?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.11.2009 13:28:28   
Anonimen
Ja na drugi...sem sla se 1x gledat...a firnk,se vidi k dve oblekiuser posted image

jaja,zastopim,balkon,pa touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
19.11.2009 13:28:51   
Anonimen

Slike umikam.,,lunca, si?
[/quote

lunca spi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
19.11.2009 13:29:27   
Anonimen
Kloe, naša se najbolje počuti v žabicah notri.user posted image Torbica pa ni mojauser posted image tam dol, ko smo bli, smo mogli na dolgo naredit krog okol teh kioskih, ker drugač bi ji morala vsako tako otroško kupitiuser posted image user posted image user posted image ne znam ti povedat, kako zelo se pri nas res že kregamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
19.11.2009 13:31:04   
Anonimen
ja sej te cist zastopim,saj se se mi.Moja skos nekaj gofla,pa kar glas povzdiguje,samo,ker govori po svoje je drugace...kaj pa jest vem,kako se mi odgovarjauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
19.11.2009 13:31:58   
lunca144
user posted image user posted image user posted image joj,kaka manekenka,pa res je fajn zrasla in tud ona ma tak lep nasmešek,pa lepe bjond gladke lasikeuser posted image user posted image ,jaz našga skoz božam po laskih,mi je tko fajn,ga sploh nnočem ostrišt,ker mi je tko fajn njegove koderčke fedrat-navijatuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?