MIHAILO
|
JUTRO...3.pisem ,ker me ven mece ...nocka ok,Mihailo spi,ko se zbudi poje sadje in greva ven...jaz sem ze vse posravila ob 7h TAMIKA ONASIS IN URSA UZivajte,pa slikice GLEDE "kreganja" To je najmanj kar sem si jaz zelela,ampak tudi do tega pride...jezi me samo ,ker nisem nic grdega komu rekla ,a sem bila ""obdrena"da delam JOJ iz tega...vceraj sem cel dan samo o rr-ji tuhtala,ponoci sem CEBEL sanjala(ja ,prav imate sem bila obremenjena s tem in sem jo zato tudi sanjala)...vceraj sem vse poste ignorirala o tej temi ampak ,ker se pisete o tem ,sem se jaz morala nekaj...Res je kot je AJVY napisala,da nas veze ena vez-PTICKI IN CEBELICE ...zato nisem tu ,da bi komu kaj grdo zelela ali pisala ampka,da izmenjujemo misljenja,ne pa ,da se kregamo...a mogoce veste koliko dobrih stvari sem se z vami naucila???VELIKO ,to je moj prvi otrok in marsikaj nisem vedela,lahko recem nic in karkoli sem tukaj napisala sem dobila ogd..vcasih se do p. ni bilo potrebno it,zdaj vidite koliko mi pomenite?Jaz to cenim-zelo!!! CEBEL ceprav mislim,da se ti nimam za kaj opravicevati se ti opravicujem,ce sem te s cimerkoli uzalilaker mislim,da lepa beseda vedno mesto najde.Ne bom samo sebe zagovarjala ,da ti ne bilo treba tako grdo mi odg. na post,ki je bil namenjen ONASIS in s katerim nisem hotela nic slabega,mogoce ,ce bi te LEPO vprasala :zakaj si mi tako grdo odg. mogoce ne bilo kar je bilo,ampak kdo to ve... Stem postom sem zakljucila to grdo temo...lahko pisem se samo lepe in pozitivne stvari -ker to sem JAZ... Se se javim ...
|