Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ali rabiš še kaj drugega napisati
No ja, saj je tudi Mark zelo malo spal, ta je vsaj prvih 1 dni več spala.
še takrat ko nimate težav, pa ti ne spiš
. Po knjigici se mi pa same ne da delat
Bom povprašala pa ti sporočim, pa bomo vidle kako pa kaj.
res ne prenaša) ostale še 2-3 tedne po prenehanju uživanja (preberite tiste članke na med.over.net - forum dojenje). Jaz sem ga nehala uživati kake 3 tedne nazaj, je pa res, da jogurte vseeno jem. Sicer pa ja - kak dan kaj pojem in če ni kaj hujšega (itak da ni), potem to še naprej jem. Edino paradajz moram spet probat ob priliki - nazadnje je imela fuuuuul pikic po telesu. Jaz ga pa imam takoooo rada.
...dons ponoči je blo žurersko ozračje...od 22-00 smo spali, pol pa do 3h nič (ni nucalo ne pri mami ajčkat, kupčka itak nismo mogli podret, na kratko:
je bla brihtna ko strela, ekrat jok enkrat stok...), pol zaspali do 7h pa do 9h spet bedeli, no zdej pa spi je pa cajt da gre še mami zalešt k je čisti zombi