|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:27:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, no, naša gospodična pa je spala do 8:00 z enim bujenjem za hranjenje; tko da smo recimo da naspani, ker je mami pol še film do 1gledala tko da ne komentiram nič.... evo: smo na hitro stuširali in zdaj se zavija v dekico, da mu je toplo... stroj cunj sem dala prat, enega moram dat sušit in že pripravljam potovalke, ko pol včeraj nisem kaj dosti, pa čaka me stroj cunj za zlikat; je-bela cesta kolko šstrac se nabere..... cita: nič slabe vesti imet; sej sem že napisala, da mi ni hujšega, ko zjutraj ustat in it takoj pospravljat al pa je v kuhinji v škafu umazana posoda, ni šans; pa posesat al pobrisat pa itak moram, ko je Lea skoz na tleh; samo kaj bo ko bo še en ptuk narejen, to bo pol dela, pa vsa una pajčevina, pa prah, pa bomo služkinjo nabavli In, drage moje, kako ste? spps, yania, kako otročki, so kej boljši danes? glede službe, Lolita: nič obupat, kr naprej iskat in ni prezgodaj; srečno a se katera veseli odhoda v službo? malo smotano vprašanje ma kaj; meni bi prav pasalo malo odklopa, recimo 4-5ur da me ni doma, pa ne me zdaj napadat; ampak sem že debelo leto doma in zjutraj, ko ustanem je isto kot da bi stisnila gump replay še nekaj sem hotla napisat ma sem pozabla; nič, grem pakirat dokler se Lea tako lepo igra aja; magični lonček; mi ga še nimamo in ne vem če ga bom kupla, ker že pri Žigi je to magično puščalo
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 21.11.2009 9:32:02 >
|
|
|