|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaključek leta?
17.6.2005 21:19:12   
čebelica maja
Mene pa nekaj zanima: moj sin je star 18 mesecev in obiskuje vrtec pol leta. Danes pa na oglasni deski piše, da bo ta teden nek zaključek in ob tem srečanje skupaj z ostalimi otroci in starši ter vzgojiteljico in pomočnico. Kakšen zaključek je to? A pred "počitnicami" in dopusti? A se potem vzgojiteljicam kaj prinese (kakšno darilo)? ali kaj to pomeni?????? Ne vem? Je moj prvi otrok in nimam pojma. A mi lahko katera pove?
Hvala!
Lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaključek leta?
17.6.2005 22:09:12   
ciciban
Ojla!
Na zakljucku leta otroci starsem pokazejo kaj so se v tem letu naucili.Pokazejo,kaj so delali,ce so dosegli plan leta....razdelijo se mape z risbicam in izdelki.....
Nasi so nam malo zapeli in zaplesali,nam v telovadnici pokazali,kaj vse znajo...zelo zanimivo!

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaključek leta?
18.6.2005 16:06:31   
Aljakop
Ciao!¨

Mi smo ravno včeraj imela zaključek leta v vrtcu,kamor hodi moja Taja, ki je stara 21mesecev. Zgleda nekako takole: se zberejo vsi otroci, kaj zapojejo,zaplešejo, vzgojiteljicam smo predali v darilo televizijo in vsaki eno rožico, starši pa smo dobili posebne slikice svojih malčkov in pa par 'kracarij',ki so ji čez leto 'narisali' naši otročiki. vse skupaj je trajalo nekje 45 minut, pol je sledilo druženje, malo pijačke,piškotki...in to je to. Je luštno, se malo spoznaš z drugimi starši..
Predvse ko so otročički ( moja je plesala ringaraja ) plesali in pleli je bilo zelo prisrčno..

lp
alja

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaključek leta?
18.6.2005 20:57:54   
čebelica maja
Hvala za odgovore!
Aljakop, ali ste se starši dogovorili za darilo - televizor ali kako?
Mislim, a potem neseva z možem kakšno darilo ali kako se to prakticira?

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zaključek leta?
18.6.2005 22:16:47   
sašaš

Zaključek ima pri nas vsaka skupina drugačen (kar si pač vzg. in pom. zamislita - nekje celo starši organizirajo)... tako, da se od vrtca do vrtca to sploh razlikuje.

Pri nas sva skozi celo leto fotografirali otroke in jih snemali s kamero - na zaključku jim bova pokazale posnetke, verjetno jim bomo tudi nekaj rajalnih iger predstavile (z otroki) in razdelile jim bova "albumčke" (sva sami izdelali) s fotografijami njihovih otrok - dodani so razni hecni komentarji...

Lp :muca:

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zaključek leta?
19.6.2005 11:57:42   
cmokec
Pri Sari imajo zaključek v petek in v ta namen je organiziran piknik v vrtcu za otroke in starše, pa za vzgojiteljice seveda.

Bom pa jaz dvema vzgojiteljicama, ki sta imeli Sarino skupino, dala vsaki eno vrtnico. Zgolj za zahvalo. Pretiravanje z darili se mi ne zdi.

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zaključek leta?
19.6.2005 21:52:56   
Mina1
Mi imamo tole zadevico v sredo. Najprej imamo starši kot zadnji sestanek, da se pogovorimo kako in kaj za naprej, potem pa imamo vsi skupaj žur.

In to je to;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zaključek leta?
19.6.2005 22:46:55   
tilka
Jaz sem vzgojiteljicama vedno dala le rožico in to preden smo šli na dopust, ne ob koncu, na zaključku mislim. Na takšen zaključek je fino če prineseš kakšno kavo ali pecivo, vsaj pri nas je bilo tako, da so nam vedno skuhali kavo...pa vem, da vrtec za to ni plačal. So morale vzgojiteljice iz svojega dati.Ko pa je zamenjala skupino oziroma ko je sploh šla iz vrtca, pa sem obema kupila knjigo...tako bolj za trajni spomin. Pa še to zgolj kot pozornost.

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zaključek leta?
20.6.2005 9:41:43   
čebelica maja
Hvala vsem za odgovore, bom kar takole naredila kot vi Tilka. Se mi zdi še najprimernejše.
Lp,

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zaključek leta?
20.6.2005 16:42:37   
Aljakop
oj,

sorry za zamudo. smo se starši odločili in skupaj zbrali 1000 SIT na otroka za tv. ( ampak govorim za vel vrtec ne samo za našo skupino ).

lp

alja

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zaključek leta?
20.6.2005 17:01:29   
viv_
Mi imamo pa jutri roditeljski sestanek (upam, da nima kašnih cvekov :)-:)-:)-), pa predvidevam, da se bomo tam dogovorili za zaključek...

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zaključek leta?
20.6.2005 20:49:42   
Mina1
Še to: kot sem že rekla, ima naš škratek tole zadevo jutri. Najprej naš roditeljski, nato pa žur. In pred vrtcem (to je ena stara "cute" vila) je tudi bazenček in jutri imajo pobalinčki otvoritev. Sem danes še šibala po tisti plavček, da izmerijo temperaturo, da ne bo voda premrzla, ker segrevajo vodo na soncu.

Mislim, da jim bo sila luštno;) Naš sicer blazno kašlja, ampak upam, da bo tole preživel:)-

Kolk se imajo eni fajn in tako...

pa-pa Mina1

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?