Anonimen
|
Kasija, bom vseeno najprej poskusila zamenjati službo ali vsaj delovno mesto... tako da bom delala samo dopoldne... saj je res, da je moj Oskar naporen, a da bi ga ves teden videvala samo zjutraj in zvečer, mi pa niti malo ni všečno... in če bo šel še Urban septembra v vrtec,... ... imam občutek, da sem spet noseča, ko se toliko sprememb dogaja/bo dogajalo v mojem življenju AKP sem se spomnila, da sem ti hotela razložiti, zakaj bi šla na sterilizacijo... sicer sem si vedno želela imeti tri otročke, a realnost mi je nekako pokazala, da sta dva dovolj zame... tretji me zna dokončno izčrpati. če bi se slučajno zgodilo, da bi zanosila, bi otroka sprejela kot željenega... ampak sterilizacija bi mi odvzela slučaj in mi nekako dala možnost, da opustim misel na tretjega in se posvetim mulčkoma, ki ju imam ter sebi in svojemu partnerju. enostavno: odkar imam Oskarja, sem zase in za naše bivanje naredila bore malo (več ali manj se ukvarjam z vzgojo otroka in nekim čudnim samo-preživetjem), dokler Urban ne dopolni tretjega leta se mi zdi da bo to še trajalo... potem pa bi se rada ukvarjala z vzgojo našega so-bivanja, v kolikor bi prišel še en otroček takrat ko bo Urban ravno iz "kritičnih" treh let, spet padem na točko 0... ah, sem zakomplicirala... v glavnem sem ugotovila, da nisem mama za tri otroke. bom rajši kdaj na morje vzela kakšnega nečaka in se pretvarjala, da je tudi on moj oj, joj, komplikator... ampak sem toliko napisala, da bi bil greh vse preklicati, ne?
|