BIA79
|
Nena, če nisem še v depresiji, pa bom padla...Meni manjka samo kaka ura (dan ) mirnega spanja...Klara je čez dan "pridna". Sedaj jo skušam ujet preden postane preveč utrujena in jo dat spat in podnevi imamo mir. Ni otrok, ki se lahko igra ure sama, ampak nekaj časa se zamoti. Problem je ponoči. Najprej sem mislila da so zobki, ampak dvomim da bi trajalo to toliko časa. Res ponoči, potem ko se 15 zbudi, mi poči film, ampak zjutraj ko se mi nasmeje je vse pozabljeno. Mislim, da bi bilo malo lažje, če bi imela kaj časa zase,ampak tu doma delam "vse" sama. Moj pride ob 19, mi jo razdraži preden gre spat, ker ne vem kaj se sploh dogaja doma...Danes ponoči sem ga hotela zadavit in sem se ob 2 zjutraj drla nanj, ker je dvignil Klaro pokonci in se sprehajal z njo in ji govoril Moje mame več kot toliko ne morem/nočem bremenit, tašči ne "zaupam", ker vem da bi Klari kaj romalo v usta in drugi nečak, ki je v vrtcu je popoldne večinoma dol (tamali je pa že celo leto non stop prehlajen) in nočem, da so preveč v stiku (ker enostavno mu obriše nos medtem ko drži Klaro,bog ne daj umit rok... sam mogoče pretiravam ne vem)... Mi je groza si priznat da nisem super mama, kot sem hotela da bi bila in res ne vem kako nekaterim uspe, sebe zanemarjam (velika napaka, tudi jaz moram k frizerki), stanovanje je kot polje, kjer je padla atomska bomba, ostalo naredim sproti (likat,prat)... in najhuje je, da ko pride moj in me najde na netu pizdi...še ta "oddih" mi hoče vzet...
|