sjmm
|
ČER! Pri nas končno mal miru , vsi spijo...zaenkrat, sam kuža se še mal šeta ke okol...jz sem kr zmozgana dons, a na srečo bodo tile dnevi kmal šli. Maj je bil fulll pridkan popoldne , smo se z Duplo igral, je tok vriskal , pa avto zna že oponašat, je tooook dobr....smo se mu ful nasmejal, je bla vsa femili na kup No, k je bil tok razigran je komaj zaspal...mleko je pomagalo, pa mamin objemček, pa ušes, pa uspavanka...joj, tale nš scrkljanček Zdej pa upam, da nama bo ostalo malo večera za kak pogovor...zadnje čase komaj najdeva kak trenutek...pol sva pa čist neusklajena Tamika...fajn za avto, lepo se pozdravite in srečno na vseh poteh s ta novo makino!!! Urša.....cmokce in za tvoje bubike, naj vam bo mirna noč!!!! piškot in boma2....fajn juhco želim!!!! kolumbo....en kup tudi za vas. Morm povedat, da moji mulčki fajn dobr vejo, kako je to, če je ata bol na obroke, se jim vedno pozna v odnosih, sej poskuša not prinest...a, ni kej ...to je pač lajf...še dobr, da je tako in želim, da ste kmalu spet kar največ časa v polni zasedbi!!!! onassis...bravo za tako ureditev v službi...to je pa res kar redkost v teh cajtih!!!!!! No, mislim, da je to to...za mano se že sliš: a maš spet zmenk s to škatlo??bom kr kable prerezu...no, ga grem mal pomirit NOČKO VSEM...pa naj bo prespana!!!!