Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ali
PRIČAKUJEMO

sva že 1 teden v novem - najinem - stanovanju, dela kar ni konec - ampak z veseljem urejava...
Domače sva čisto presenetila, ampak so bili ful veseli - mini poroka na občini, 10 svatov, pogostitev doma in to je to - brez kompliciranja, ugodno s finančnega vidika, sproščeno in lepo
Verjamem, da ti je hudo, ko srečaš sošolko, ki ji uspe zanosit, ko si niti ne želi, sama pa bi rada pa ne gre. Pa saj bo - morda že ta mesec.
Kje je še kopalnica, wc in dnevna
da ne govorim še o ostalih sobah.. se mi bo še zmešalo če bo vse tak dolgo trajalo
Z mehurjem pa nimam nikoli težav, še nisem mela vnetja v življenju
Tudi z ledvicami nimam problemov..
in vse tiste, ki še boste
sam še čakam d me prime d grem rodit kr se prekladam doma k slon, sm tok okrogla da se komi premikam.
dans ponoč sm prvič po dolgeeeem času spala tko dobr juhuu!
prišla ali me razveseli in ne pride, ter zagledam
. Čisto sem že neučakana
včasih se res počutim kot kaka 15 letnica (ali majn - nevem točno do kerih let je zdaj v teh časih še moderno se metati za zvezdniki
. Drugače je bila tudi cela dvorana kar živahna, ni bilo miru in ni bilo.
res, prou razočarana sem bla...mislm itak se film nikol ne more primerjat s knjigo, ker pač slika ne more zajet vseh detajlov in misli glavnega lika, tko da...si greš v kino sam učke mal napast