Reby
|
Dobro jutro! loremi - ufff, tole je pa super kavica in tortica za sline cedit. Bi si jo kr privoščila, Tomi si pa najraje privošči rokice mismis - kako si mi ti srce danes? Izcedki? jonči - super za 5 celic, manjša kvantiteta, večja kvaliteta Shuki - upam, da se Maj kmalu pozdravi. Pa bravo za zobeke. Lupčka! gloria - ja, to bo pa lepo presenečenje za atija. Te pogrešam na FB. Lupčka malemu lepotcu! gigi - a bo v ponedeljek že lepa novička? biba - upam, da se tvoja dva pozdravita čimprej in da ne boš zbolela še ti. Moj se je mislil cepiti v službi, pa sma se potem odločla, da se noben ne bo cepil, kar bo, pa bo. Super za beto zarja - ti pa tvoji testeki, če se ne motim, je lani pozitiven test pristal v smeteh? Dejmo še danes enkrat lulat, pa nabavi CB Aljonka - super za 2 pikici, lepo jih grej tanja - kako si? Belina? kimsy - a ne da smo levčki super? Noki in Zvezdi - kako čas gre, se mi zdi, da sta včeraj lepili gor male škrate, zdej so pa že vsi pravi korenjaki. Ja no, sej če gledam, mi bomo pa tut že jutri 3 mesece cukica - drži se punca, ful mi je hudo zate. Tolaži se s tem, čeprav je hudo in le že mora biti tako, da je bolje sedaj kot kasneje MP30 - dobrodošla in čestitke za 2 sončka! Vidim, da ti je naša mismiska že vse lepo razložila. Jaz sem Prometrium sicer potem jedla, ker me je dol vse peklo in srbelo. diana - čakamo novičke. Jaz upam na plusek Kje se potepa naša Bebiii? Pa pogrešam Hedi? Vsem neomenjenim pa lep pozdravček in lep vikend!
|