Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kravice - kako dolgo jih pasete? Časovno? Pa še ena tipična slikca zadnje čase Iiiiiiiiiiiii, kakšen lepotec je tale vaš Tomi Pa taka lepa okrogla lička že ima , pa že tok dolge laske (naš je še zmeri na nekaj mm ) Drugače so tudi pri nas roke 100 na uro zanimive . Zdej, ko se je naučil prijemat stvari, pa tudi druge stvari v usta nosi. Kravice: mi jih zaenkrat še bolj malo pasemo. Saj glavico v redu drži, samo na komolčke se pa še ne zna naslonit. Pasemo jih ponavadi kar na moje trebuhu, ko po kupčka poderem, pol ga pa malo nižje spustim, pa malo bolj v ležečke se naštimam. Mogoče 5 minut , ker se pol zelo hitro utrudi. Špelči, tebe pa čisto razumem, da se 100% posvečaš vašemu prestolonasledniku. Je že prav tako. Je pač kakšen dan malo bolj mrtvilo tule, čakamo še kakšno čveko ... kot sem videla, jih je kar nekaj novih nosečk v novembru A baby-vac imaš? jaz sem ga kupila, ko se je tudi pri nas začelo tole z noskom, pa je super fajn. Užaljen naš še ni bil, tako da ne vem, ančibanči, kaj naj ti svetujem. Upam, da se čimprej neha mulat Bibek, tole nakupovanje tvoje slabše polovice pa tudi moram pokumentirat ... Waaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww ... same lepe reči. Zdej mora pa še kakšno novo omaro zrihat, da boš mela kam pospravit A zdej je vse jasno glede tetra pa mako majčk Jaz se bom pa tudi pohvalila, da sem ravnokar naredila adventni venček Ga bom ob priliki pofotkala, pa gor pripopala, mi je zelo fajn ratal
|