|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glavica - NUJNO!!!!!!!!!!!!!
20.6.2005 9:01:26   
**Petra**
Včeraj sem opazila, da Pii, ko je pokonci, kar večkrat glavica pade v desno stran. Zgleda lih tko kot da hoče pogledat kaj v levo, pa glavico povesi dol v desno.

Je katera imela mogoče podoben problem? Kaj naj bi to bilo? Malo me je strah, da ni kaj resnega.

Kolko časa naj jo opazujem in se gremo nato pokazat pediatrinji. Mogoč pa bo minilo in se mi ne zdi pametno po enem dnevu takoj k pediatrinji. Kaj pravite?

Hvala vsem za pomoč.

LP
Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Glavica - NUJNO!!!!!!!!!!!!!
20.6.2005 9:02:48   
Baby
Oj!

Kolk je pa stara?

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Glavica - NUJNO!!!!!!!!!!!!!
20.6.2005 9:09:43   
k1
pojdi z miško do petre, pa se bo trakec pokazal - 5m in 1t

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Glavica - NUJNO!!!!!!!!!!!!!
20.6.2005 9:20:12   
**Petra**
K1 hvala za pomoč.

Baby, stara je 5 mesecev in pol.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Glavica - NUJNO!!!!!!!!!!!!!
20.6.2005 9:24:35   
Anol
Ne vem sicer če je to enak primer, kot je bil pri mojem Ažbeju, vendar on je tudi gledal večino v enos stran in sicer v levo večino časa, pediatrinja je pri pregledu to sama opazila, ker je imel ojačano eno stran vratnih mišic, menda pa naj bi bila posledica poroda in kar pogosta zadeva. Stvar ni resna in se jo da odpraviti z masažo doma. Mišica se pri otipu čuti, da je drugačna, ojačana, masiraš pa od zadaj za ušesi pa po vratu v smeri proti bradi, to nardiš 10 - 15 x vsakič ko jo previjaš. In seveda če se da jo čim pogosteje moraš dati ležat ali sedet tako, da ko te bo hotela videti bo prisiljena, da bo mogla gledati v levo stran. Tudi za spat sem ga morala dajati tako, da se je jačala ravno druga stran, vendar je tvoja pikica verjetno že prevelika, da bi jo dala na bok in bi tako tudi ostala.Midva sva po enem mesecu zadeva zrihtala, sedaj ga sicer še občasno pomasiram, vendar ker je že tako velik (10 mesecev), glasno protestira.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?