|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje po splavu v 5. tednu
29.11.2009 11:51:47   
ametist
Punce,
žal me včeraj doletelo to, kar vsaka nosečka upa, da je ne bo. Začela sem ful krvavet, šla na dežurno in me je g. hotela kar takoj dat na čiščenje. Včeraj od šoka nisem uspela kaj dosti razmišljat, vendar pa sem kljub temu v času, ko bi morala it na abrezijo (takoj me niso dali, ker bi morala biti brez hrane vsaj 6 ur), klicala, če lahko pridem v ponedeljek pa sem se nekako zmenila.

Prosim če mi lahko katera pove, ki je imela splav tako zgodaj (začetek 5. tedna) ali se je ščistilo samo in kako je reagiral vaš g.? Mi je ful čudno, da me je ženska hotela dat 2 uri po začetku krvavenja kar na čiščenje, ne da bi telesu dala možnost, da se ščisti samo.

Hvala vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje po splavu v 5. tednu
29.11.2009 17:40:13   
nadka30
jaz ti tukaj ne bom znala svetovat ker sem imela ss v 11t in takrat sem imela abrazijo.Ponavadi se v tako zgodnji nosečnosti sčisti samo ni pa nujno, najboljš bo da vidiš kaj ti bo rekel Guser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čiščenje po splavu v 5. tednu
29.11.2009 18:45:50   
Alex01
Jaz sem imela ss v 6 tednu nosečnosti pred tremi leti. Zjutraj sem začela krvavet, sem šla v porodnišnico (ker je bila nedelja), naredili so mi UZ. Potem so me poslali domov z napotki, če bi bila krvavitev močnejša naj pridem nazaj. Kljub ležanju je krvavitev postala močnejša, tako, da sem se proti večeru napotila nazaj v porodnišnico, kjer sem tudi ostala. Vzeli so mi tudi kri. Prav tako so mi kri vzeli v ponedeljek zjutraj in ker je vrednost nosečniškega hormona padla na pol, se niso odločili za čiščenje. V torek zjutraj so mi še enkrat vzeli kri, naredili UZ in me poslali domov. V petek sem šla k svoji ginekologinji, naredila mije Uz in mi dala neke kapljice in krvavitev je ponehala.
To je bil zame ŠOK, glede na to, da smo si user posted image tako močno želeli. Prva nosečnost je bila po postopku IVF leta 2001, zato smo bili toliko bolj veseli, ko smo zagledali user posted image , tokrat po naravni poti. In potem ŠOK in ss. Vendar nismo vrgli puške v koruzo in novembra 2008 zagledali user posted image , tudi tokrat po naravni poti in julija 2009 se nam je pridružil naš sončekuser posted image .

Sem se pa razpisalauser posted image .

Želim ti veliko user posted image in user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čiščenje po splavu v 5. tednu
30.11.2009 8:41:07   
janapan
Jaz sem imela 1x spalv v 5 tednu drugič v 6 tednu in me nikoli niso poslali na čiščenje. KO se mi je zgodilo v 5 tednu v maternici ni bilo opaziti nič razen zadebeljene sluznice (v 5 tednu običajno ni videti nič) in mi je rekla da se bo samo sčistilo in če bom imela težave naj pridem nazaj, drugič v 6 tednu pa zopet ni bilo nič videti in je rekla da je vse možno ampak če bom začela krvaveti močneje  naj pridem nazaj in sem prišla, izmerili so mi vrednost hormona ki je bil praktično na nulin in te je bilo to....nič abrazije....tako da ne razumem zakaj bi te v tako zgodnji nosečnosti poslali na čiščenje

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čiščenje po splavu v 5. tednu
30.11.2009 8:46:26   
Anonimen
jaz sem začela krvaveti v 6.tednu, pa me je ginekolog, kljub močni krvavitvi poslal na abrazijo. 

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čiščenje po splavu v 5. tednu
1.12.2009 20:35:19   
ametist
Hvala vam za vsa mnenja. Očitno je pri nas kar praksa, da se vse pošlje na čiščenje. Ko sem v soboto začela krvaveti in šla na dežurno ginekološko, me je g. pregledala in hotela takoj dati na čiščenje. In to zgolj 2 uri po začetku krvavitve. Sploh pomislila ni na to, da bi dala telesu možnost, da samo opravi svojo nalogo. Po eni strani ti govorijo, da je ss nekaj čist naravnega in pogostega, po drugi strani pa ti delajo v vsakem primeru tak grob poseg v telo. No nekako sem zbarantala (ni bilo prijetno), da počakam do ponedeljka in grem k svojem ginekologu, pa če bo še potrebno, pridem na čiščenje. Do svojega g. sem prišla šele danes zjutraj in čiščenje ni potrebno.

Sicer je še nekaj malega ostalo, tako da moram čez teden dni še enkrat naredit test nosečnosti, in če bo negativen je vse ok, če pa bi bil slučajno pozitiven, bi pa morala nazaj. Sicer pa sem bila pripravljena, da bi šla samoplačniško še po drugo mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?