sandrine
|
Eh, sem si celoten post zbrisala Nic, na kratko.... Pozdravcek za vse po dolgem casu! Umpa hej! mi smo ok, malo v guzvi- se selimo, a do praznikov bo zakljuceno- komaj cakam! Sem se veckrat spomnala na tebe in Lukca- bi se lahko kaj dobili. Ce ne druga (shopping centri) , te povabim na kavo, ko bomo konc. Kak je Luka? kako prezivljata dneve? ej, men kr letijo, ko je Tjan v vrtcu. Ksenci- z zamudo CESTITAM za diplomo-pridna,pridna. Kako ste vi? Ze pripravljeni na novega druzinskega clana? je pa verjetno v drugo kar drugace kot v prvo, a ne? Kako Aljaz? Lili- ti si pa tudi mal mrknila. Javi se kaj. Cestitke vsem novim Spanje- js sm se danes tud vstajala ene 10x. Sam Tjan pa me sam klicat zacne, ce pridem takoj, ga pobozam in spi naprej. Ce me pa ni, se pa zacne dretje Eh, je pa tak al tak moj mali klopek- non stop sam mama,mama. Ne vem al je kriv vrtec, al je sam faza,...? Drzim pesti, da zacnejo vsi cim lepse pankat. Sploh ste boge , ki morate se zjutraj v sluzbo Risanke- pri nas je tudi Nodi zakon. Se zjutraj zbudi, pa je prvo DI, DI Kaj je se kaj?- sproti pozabim kaj sem se hotla pokomentirat no, ker je pa danes ravno zacetek decembra- dajte povedat kaj imate v planu nabavit za Miklavža, božička,...? da dobim kako idejo
|