pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Boga mami Še dobro da je Anej tako priden Kdaj se lahko začne mešat zelenjavo s krompirjem? Kolk časa moraš prej uvajat GH? skoraj ni mesca, da me ne useka, res. Nevem kk to, pa zakaj...se moram naročit k ortopedu čimprej, pa samoplačniško, k drugač ne pridem par mescev na vrsto,...sem ga odpovedala takrat, ko smo mel OP,..pa lej ga zlomka, spet usekalo. Mi smo krompir tudi skoraj od začetka,..prvo je bil korenček, pol jabko, hruška, krompir, bučke...pol pa že počas mešano vse. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, sem danes brisala tisti post, a vseeno: tole z jemanjem krvi mora biti pa povezano z luno! le kako ti uspe ostati mirna? oz. še dobro, da si bolj miren tip človeka! je s Svitom vse okej? se vidimo v četrtek na plavanju? pokica_ si ti še na tabletah? ! in majana, da se temperatura pri Juretu umiri na normalo. carica pa itak da si, ko nam tako pomagaš! smo majčice kar vesele, ker smo te posvojile žal spet ..sem jih lihkar ukinjala, sem samo še polovičke jemala vsak dan,..zdaj pa spet 2 na dan. Pa to take, da kr odvisen postaneš od njih. Ma kaj čem, bom pa tabletomanka.