Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(22.6 - 22.7.)
(23.7. - 23.8.) 
, res ne morem verjeti kako lačna sem...z razliko od prve nosečnosti, ko nisem spravila vase niti vode...no upam, da je to dobro in da sem pač srečnica, ki ji v tej nosečnosti ne bo slabo...imam pa en znak...samo spala bi, pa sem doma že cel mesec in pretežno počivam, pa še mi ni dovolj
...kot ti je malabiba napisala...poglej malo na medovernet in dej v iskalnik dve maternici...če pa ševedno ne dobiš odgovora, pa le povprašaj dr. Pušenjaka
. U glavnem vsem nosečkam želim leeeeeeeeeeepo nosečnost in čim manj preglavic.
...ostale datume bom dodala, ko se še kej novih podatkov nabere, da ne bomo polnile strani samo s seznamom
imela ogromen trebuh, pa tud nisem dobla nobene strije. No bomo videli kako bo zdaj. Sem pa uporabljala neko kremo od Aventa, na koncu pa še mandljevo olje!
Sem pa tud prvič imela takšne probleme, so pa ble krvavitve v maternici.... Nimam pojma zakaj pride do tega! Če se bo še ponovilo se grem h gin pokazat!
ampak..saj bo bolje
Zdj nevem, če sem to vse prov zasledila, k nisem glih iz tele stroke
...zate!
in da bo vse ok. en
zate.
.
. al pa se bomo malo pregrešili
.