sjmm
|
Lep pozdrav!!!!! danes in včeraj hudo zaposlena, moj dela 25 ur na dan, tko da se kr sami šlihtamo, Miklavž je ravno darila prinesel....so bili ful veseli našga Mihca neki bolezen preganja...zgleda kot sem imela jz, pa prej jan, sej ni hujša, sam vseen ...ga crkljamo in vitaminiziramo, pa čajčkamo...kr vsi skupaj Majči priden, drema drugo rundo, dans je čist na sadje usekan, sem mogla mandarine skrit...drugač pa sem imal dopoldan otroški vrtec, sta bila še od svakinje tu, tko da je kr pestro z mojim pa sva neki na bojni nogi, se mi ves čas dozdeva, da je poročen s svojo firmo...ne vem, a imate ve tudi tak filing??? , ma sem prov žalostna na Miklavža , včasih če sem mu kej pojamrala al kej ga prosila...sploh mu ni blo težko, ma zdej pa NIČ, sploh ne odreagira , res žalostno, mi sploh niso prazniki tko k bi mogli bit, mah, vam ne bom s tem na tak fleten dan...upam, da bo zvečer mal cajta za govorilne, sam bog ve, če bo kej pomagal...grem še kej popedenat, pa z janom morva decimalke za mato povadit...se tipkamo pod večer!!