Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

-bo treba še papcat in se malo poredit--no ampak moja punčka je očitno prava polulanka-k nam tud wonderooske po dveh urah premočijo..
. Torej za pralne plenice sem praktično odločena, še najbolj me mikajo tiste znamke Wonderoos. Ponekod sem zasledila, da so te plenice malo prevelike za novorojenčke (tudi mi ne pričakujemo nekega velikana), je to res, ste za začetek uporabljale kakšne navadne plenice ali pa katero drugo znamko? Nekatere pralne plenice se prodajajo po velikostih, na primer FuzzyBunz, mogoče je bolje za prve mesece kupiti te plenice?
. Pa samo 2,5 h je imel pleničko gor.
. Jih imam pa na najmanjši velikost. Sem bila pa pozitivno presenečena kako mala je ritka v njih, sem pričakovala da ga bodo kar napihnile.
. V glavnem ponoči je imela tudi 7 ur pleničko gor in je spala, ritka pa čisto NIČ rdeča
dam gor, moram kmalu spet menjat.