Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Mi že dva dni spimo malce slabše, nekaj ga krči matrajo, upam, da bo to čimprej minilo, saj že jaz tudi hodim kot mesečnik. Mi tudi lepo napredujemo v teži, pojemo vedno več. Včasih tako na hitro je in pol mu ni kupčka za podret, nakar je rezultat bruhanje. Sicer ne veliko ampak toliko da se zapaca.

pa te itak pride za mano, ko se bo začelo dogajat.
, nisem zmogla. Grozno mi je.. Zaradi babice in hkrati zaradi tega, ker se ne morem osredotočit na
a si si po možnosti izposodila tudi moževo peno za britje, da je fajn peklo?
OMG! Jst mam kr žensko britvico in opravim celoten protokol kar pod tušem. Sam je pa čist grozn tole britje na slepo...
Moj si me pa ne upa pobrit
wiiiiiii wiiiiiii, jst se že full veselim novega dojenčka!!!
kar se tiče pa otročkov, sem pa istega mnenja kt Shopgirl in čist res je, kar te ne ubije, te naredi močnejšega.
se mi solze ulijejo.
, čeprav po moje bi ga čutila... Tako da maksimalno uživava zadnje dneve v dvoje, vsakih par ur ji pa le poveva, da je nestrpno pričakovana in ne bo nobene panike, če pride kar danes.
. Pol ne priporočaš britja v naglici sploh okol 3 zjutri?
. Jaz kar mojega ponucam za tole...sicer so se mu na začetku tresle roke pa men je blo tud mal grozn...ampak sem mu zagrozila, da če bo kej zafušu, da mu bom vrnila
.
Po moje je bolje, če ne greš na pogreb, ker tam vzdušje in ostali prisotni še bolj izzovejo čustva. Saj se lahko tudi od doma v mislih posloviš od babice. Drži se
.
. Ne najdem modrcev za dojenje, tako da imam enga športnega
. Dobila sem tako lepo dekico in res tisto ful toplo, ki sem jo iskala že par mesecev. Sem prav vesela. Jo bom poslikala in dala v album.
. Itak bo treba nekaj narest, da jo čimprej ven spravim
Jutri me bo pa moj odpeljal, ko bo šel na šiht. Sem kar nervozna...