Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

). Malo je zgleda bilo preveč. Zjutraj pa je bilo toliko mleka 200 ml iz obeh da sem si 80ml še shranila. Naša ima zelo velik apetit tako, da je kr težko. Ponoči ne je ker spi od 21h do 6h,čez dan pa potem nekje 5x-6x. Kolikokrat pa vaši jedo ? Meni se zdi malo ..Bomo pa videli na tehtanju januarja do takrat pa domača tehtnica.
Pa tudi previjam ga ne takoj po obroku...
Je pa kdaj več, kdaj manj (ali pa sploh ne). Upam da se ne preselijo tudi na lasišče, ker tega se pri njeni čupi NE REŠIMO niti pod razno, vsaj jaz si ne predstavljam kako bi...
, upam da rešiš probleme s tvojim...
Enkrat je popila 20ml, to je bil max... pol sem pa itak nehala probavat, ker tega po mojem ne rabi, dobi vse z mlekom
ampak morem natančneje pogledat kaj ponujate
tolk zmatra, je cel dan pokonci in imamo tolko dela z njim, da SPLOH ne razmišljam o še enem
se mi ga enostauno ne da pumpat ker tamau ne spije vsega ga mam v vsaki približno 150ml in mu je zgleda preveč zdej zadnje 2 tedna pa tud pogledala nism pupmice k mi pritisk zmer dvigne ker je za en drek mi skos en gumbek (jst mu tko pravm) vn vrže tko da sm po 5 minutah pimpanja
taka u glavo k tale naš hudiček
ampak raje povem sm učer srečala svojo sošolko k sva tud skupi v šolo za starše hodile in je ona tamalo skooos nosila v kengurujčku ali dala v stolček ko je bla tamala pokonc in ma zdej čist trde vratne mišice tko da se ji vrata sploh ni vidu in morta zdej full vaje delat da jih sprosti mišice in je rekla da tamala ni glih navdušena tko da probite čim dlje časa jih met v ležečih položajih nevem no jst sam predlagam da ne bo kira mela brezveze probleme pa svojga sončka pol matrala z temi vajami