Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Daaaan lepe moje zlate, kraljične, pupe,....... Sem vas morala pozdravit in sporočit novičko, ki je padla v kratkem zelo kratkem času, glede na to da sem se odločila doooolgo ma res dolgo pavzo po 3 neuspešnem ET, sva se z dragim odločila, da probava še pri Rešu.Če vam povem po resnici me je zelo zelo strah, nekam hitro se to meni zdi . Posvet imam 26.1 , bom videla kaj nam bo svetoval in verjetno se bom tudi jaz šele takrat zaprav odločila a naj grem ali ne.... Še druga novička, V KOPRU PADA SNEG ŽE CEL DAN kako je to lepo videt Kako ste mi druge, a ste zmrznile kej? Sedaj lahko rečemo, da je začela prava zima Tanja, a si dobila nakazilo Da ne pozabim napisat, da vas imam zelo rada, vsako krat vas spomnem,ČE PA JE RES , res ste moje drage in hvala bogu da vas imam Bodite mi dobro! Bebiii....jest sem pa vesela da greš spet v nov postopek. iiiiiiii Škoda se mi zdi časa za dooolgo pavzo, leta grejo veš...se ne boš zavedala pa boš že 40 + Tri mesece počakaj, tolikor kolikor moraš, da se telo spuca, pa gremo v nove boje da bo čimprej trebušček začel rasti. Ful sem vesela, pa jest te mam tut rada mwa ljubavi... Bom šla zdej na banko prevert, če je kej novega