ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ no, majana, ko dobiš, boš poročala, kako je.A v Emporiumu si bila za kombinezone?Jaz sem ga tam H. kupla-S.Oliver-pa je ful dober, podložen, pa kvaliteten material. Pa takrat so imeli tudi za fantke takega.Ima pa zraven še rokavičke in čeveljčke. Nisem, ker mi je muka hodit po trgovinah... Sej še danes ne najdem nič, ga kupim na ebaju, pa če ne bo ok, dam potem na bolho. Flaska, kolegica, smo na vezi S.Oliver imajo tudi v Nami, jaz sem ga vzela in je res fin, zelo topel. M. imam samo v trenirki in kombinezonu, pa mu je čisto toplo majana, avtosedež naj bi dobila naslednji teden, tako so mi odgovorili. še dobro, da se mi ne mudi tanja, potem bodo mene tudi vabili v tisti rundi, sem tudi jaz hodila v MŠ marca je pa M. že naročen februarja v Šiški (meni niso težili, ko sem ga naročila - morda odvisno od tega ,kak dan ima sestra?) pa za SMS se tud jaz priporočam, mava namen it čez kako uro v center, lučke gledat in če pade kak kuhanc, toliko bolje!