|
RE: Dolenjke, 2. del 16.12.2009 11:38:36
|
|
|
|
rea27
|
jaknik..ne obremenjuj se s tem..bo že..ko pridejo orglice ti sporočim, pa se boš takrat odločila kaj in kako, ok? Alex..suuuuper!! kako je šlo? Brez težav pokukal ven? Pa seveda suuuper slikica :) Taka fina božičkasta :) Čebeli...ja, res, tudi jaz ti zavidam, da imaš darila že v omari...uh.mene to vse čaka..pa sem včasih prav rada šibala po trgovinah, zdej..zdej pa sloh ne. Pa še folk v tebe kar naprej neki kiha pa kašlja...bruh, bruh.. vsem ostalim pa čestitke za pikice in upam, da je vse minilo brez večjih težav.. Princesi..za lončke, če še nasvet pride prav..mi imamo vse od TT in smo fuuul zadovoljni. Sem pa kupila po nasvetu majch Nukove flaške, ki jih lahko otročki sami držijo in pijejo..no, pa naša ni prav nič zainteresirana..bo že.. Majch.. ..saj bo hitro minilo..malo pospraviš malo posrfaš po netu, malo se z Živiko igraš pa je dan naokoli :) pozitivno razmišljaj..en, dva, tri bo možek doma :) Ja, da malo potožim (da ne bo samo hvalisanje, a ne ;))..smo tudi mi, kljub jantarjevi ogrlici, danes do 00:00 slabo spali..potem pa v šusu do 7:48..tako...od 20:00 do 00:00 je blo pa cile mile...pa kr neki je v spanju brundala pa jokcala...ma, mi gredo tile zobki že pošteno na substanco..Ko bi le kmalu prišli ven in ji dali malo miru!!!! nč, šibam kuhat.. veste, me danes moj bogati mož ne bo nikamor peljal, klinc, kaj pa čm...bom kr sama morala nekaj v lonec vreči...
< Sporočilo je popravil rea27 -- 16.12.2009 11:40:00 >
|