|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:41:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Spet med zadnjimi objavami samo MEEEE Pa bomo spet imele obiske. Jau,majke mi! Firbci!
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:42:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj?
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:43:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm:::::
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:44:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes.
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:45:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje????
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:46:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. Matcar pa vidiš da te malo zaje
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. PA TO ME JE ZANIMALO,KAKO FIRMO JE KUPLA.......................!!!!
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:46:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Pod zadnjimi objavami je reklama!
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:47:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Tam na desni strani, koimajo razne oglase.
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:47:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Pod zadnjimi objavami je reklama! kdo, kje kaj? NAj še men nekdo obrazloži..please
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:47:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. Matcar pa vidiš da te malo zaje Jao,majke,RES SI GA BOM KUPLA-BILOBIL NAMREČ!
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:48:01
|
|
|
|
arabela*
|
Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj!
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:48:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Pod zadnjimi objavami je reklama! kdo, kje kaj? NAj še men nekdo obrazloži..please naša P bo na forumu gostja naslednji teden!
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:48:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj! Dober tek.Kai film je na A kanalu?
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. Matcar pa vidiš da te malo zaje Jao,majke,RES SI GA BOM KUPLA-BILOBIL NAMREČ! nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! Bo že v nedeljo.
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! pediatrinja al kaj?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. PA TO ME JE ZANIMALO,KAKO FIRMO JE KUPLA.......................!!!! Ok,no,ne me tepst zaj
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj! Dober tek.Kai film je na A kanalu? ne vem,neki film...eh idi na spored gledat......bom vidla če bo sploh za gledat
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna men firma ni važna..
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! pediatrinja al kaj? Jap!
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna Te bi pa prej povedala.
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! pediatrinja al kaj? P je pediatrinja,ja
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:51:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj! Dober tek.Kai film je na A kanalu? ne vem,neki film...eh idi na spored gledat......bom vidla če bo sploh za gledat Eh,ni mi,sem misla da veš naslov,pa to...
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:51:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna men firma ni važna.. ja pa zanimalo me je pač,kaki zic si nabavla....zato sem vprašala.noooooooooo
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.