Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Lisička, nas še kaj prebereš? Poljubčke Maji O, še še... prav lepa hvala za vprašanje ...pa za poljubčke seveda. Maja pridno raste in napreduje, jaz pa čedalje manj kompliciram...to zdaj zgleda tako po kavbojsko: jemo ko smo lačni, spimo ko smo zaspani, kinderbet sameva oz je postal postelja za pliškote, midve z Majo pa spiva skupaj v veliki postelji, .... Edina res redna rutina je večerno kopanje. Ven hodiva bolj malo, - zunaj je mraz, tam kjer je toplo so pa ljudje in gripa -zbolet pa nočemo, a ne? Pa včasih mi je mal dolgcajt po kakšnem čveku s starejšim od 6 mesecev...pol pa mal na RR zavijem, pa gre. Saj bojoše žuri, sam vprašanje če se bo nam še dal žurat . Poglej poglej, ne morem verjet Sem te vesela, da je kaj Kok lepo, da si se oglasila Daj, privošči nam še kdaj kakšen stavek! Vidim, da si ostala nočna ptica O, jaz sem pa tudi danes šla ven. Naš tamali je spal ko top, mu je moglo bit že fajn. Sem včeraj skoraj zmrznila, pa sem rekla, da ne hodim več v tem mrazu ven, ampak danes je prišla ena prijateljica na obisk, pa smo se kar spakirali, zatufkali in odšli ... sem se že tako navadila na tole vozičkanje, da mi kar manjka, če ne grem
|