Grethy
|
No ja ... zdej pa še božična poslanica: za vse moje 40+ klepetalce in njihove najdražje vse ... Božiček je že štartal na teren s svojimi jelenčki, tudi Rudolfom, ki ima, kot vsako leto, že pošteno rdečo surlico, ker je pač mraz in ga je treba sem in tja tudi kakega kratkega ruknit, da zdrži ... darila so že pod smrekcami oziroma Božičnim drevescem, pa v štumfih ( ne tistih za oprat, ki že malo zaudarjajo) nad pravimi ali namišljenimi kamini ... ko se bo pa zmatral, pa je v Sibiriji že pripravljen naš Dedek Mraz in ta bo spet talal darila ... iiiiiiiiiiiii supeeerrrrr ... Drage moje, dragi moji ... vsem vam želim takšnih daril, da vam bo igral nasmeh na licih, da se malo razblini napetost vsakdanjika, ki nas vse peha nekam v bezljanje in lovljenje pravih ur, pravih rokov ... želim nam vsem, da bi se še naprej tako lepo družili kot do sedaj, pa magari samo tule ... lepo je biti med vami, lepo vas je poznati, biti del borbene ekipe, ki se ne uklanja ... Hjaaa ... nekatere je presenetil že Miklavžek, pa naj bo zdaj druga runda in spet prinese upajočim kak lep plusek, da bo jesen bogata z rojstvi malih pikic in pikcev ... S R E Č N O V L E T U 2 0 1 0 !!!!!!!!!!!!!!!! vam želi vaša Gretica
< Sporočilo je popravil Grethy -- 24.12.2009 22:53:40 >