|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije
24.6.2005 11:15:31   
soncka
Živjo punce,
8 tednova je za mano. Sprašujem se, če je že čas oz. kdaj je primeren čas za začetek mazanja proti strijam. Ja, s čim pa sploh naj se mažem?
Prosim za nasvet in želim en :morje: krasen sončen vikend;)

aja, pa še nekaj. danes grem z mojimi puncami ven, malo:sloncek:
a ste alhkohol črtale 100% a si še privoščite kakšen požirek vinčka pri večerji??? :ups:bogokletna ideja???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   strije
24.6.2005 11:20:25   
rija
Po moje ni prezgodaj nikoli. Jaz se mažem odkar so mi joški narasli. Pa trebuh tudi. Uporabljam Vichy kremo proti strijam. Moje kolegice imajo dobre izkušnje z njo.
Vinčka bi si seveda privoščila kakšen požirek, sam kaj ko mi ne paše...

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strije
24.6.2005 11:51:34   
Špacka

Ti kar začni, saj škodit ne more, imaš pa en kup krem na tržišču, ki ti obljubljajo maksimalni učinek, odvisno pa je itak predvsem od tvoje kože.
Drugače pa Vichy krema je v redu, jaz sem se pa celo nosečnost mazala lar z mandljevim oljem pa tud nisem dobila nobene strije.

Lp


(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   strije
24.6.2005 12:38:55   
Lunca1
Jaz sem uporabljalo Chiccotovo, dobiš jo pa v DM. Nisem pa pridelala nobene strije.

Alkohola pa ne pijem, tako da ti tu ne morem nič pomagat. Ti ga pa vseeno odsvetujem. Je pa ena prijateljica spila vsak dan en kozarček, pa ima njen mali volčje žrelo in refluks, pa ne vem če od tega ali pa kar tako.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strije
24.6.2005 12:45:29   
sovica3
Živjo, srečka :nosecka:!

Jst celo nosečnost uporabljam različne kreme in olja (Vichy, Sanosan, Weleda, Afrodita...), moram reči, da mi je najbolj ustrezala krema Chicco, Mammadonna, antismagliature - anti-strech marks cream, dobiš jo v DM, stane pa mislim, da okrog 2 jurčka. Pa kar velika je.

Vichy je kar malo predraga... Z vsemi temi kremami sem se po vsakem tuširanju namazala in rahlo masirala po trebuhu in se moram pohvaliti, da nimam niti ene strije še! (18. julija imam pa rok)

Upam, da sem ti malo pomagala, pa kar začni se mazati, škodilo ne bo! Po prsnih bradavicah se ne maži, ker jih s tem mehčaš in postanejo bolj občutljive! Na rahlo si jih drgni z brisačo, prav tako po vsakem tuširanju...

Lepo nosečnost ti želim in uživaj v vsakem novem tednu!


(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   strije
24.6.2005 12:47:01   
MojcaG
jaz imam kremo proti strijam elancyl, pa sem se že naveličala vonja, kar namažem z mlekom po tuširanju - kot prej, včasih pa se "naoljimo" z mandljevim oljem.;) lahko smo pridne, ampak je vseeno odvisno od tega, kakšno kožo imaš - enim popoka ne glede na mazanje in drugim ne. po moje lahko samo omilimo.

vina pa ne morem niti pogledat, mi še kar smrdi.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   strije
24.6.2005 12:52:01   
lelaval

V 1. nosečnosti sem zmetala ogromno denarja za kreme proti strijam, a sem jih vseeno dobila. Naslednji 2 nosečnosti pa sem se mazala samo z otroškim oljem in vazelinom in nisem dobila nobene strije zraven.

Kar pa se tiče alkohola - če ti paše, spij kozarček z mirno vestjo, kajti 1 kozarecc otroku ne bo škodil (vsak dan pa ti resnično odsvetujem).
Jaz sem tudi spila, ko se mi je ful zaluštalo, ampak le 1 dcl, pa to ni pustilo nič posledic.

LP

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   strije
24.6.2005 13:22:02   
Jessy
Kjerkoli bereš o strijah, povsod priporočajo, da z mazanjem začneš konec prvega tromesečja. Jaz sem začela v četrtem mesecu. Od začetka sem se mazala z Avonovo kremo proti strijam (vsak večer), pozneje sem kupila od Afrodite mandeljevo mleko s stretching effectom, s katerim se mažem vsako jutro, tam nekje od 6. meseca. Vmes se pa vsake toliko namažem z otroškim oljem Penaten, takoj po tuširanju (ene 3x na teden).

Do danes na trebuhu še nisem dobila nobene strije. Sem jih pa že pred časom dobila po prsih (prsa si res nisem mazala), ter eno imam na desni strani pasu, kamor kremice tudi nikoli ne zaidejo. :(
Upam, da ostane pri tem!

Glede vina! Jaz sem ga mirne duše spila kozarček ali dva. Zdaj pa spijem pivo ali dva, ker mi bolj paše! Izogibaj se le žganim pijačam.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   strije
24.6.2005 13:59:35   
soncka
Hvala punce. Bom šla kar malo v izvidnico:) Torej prsi tudi mazat, sam ne po bradavicah. Ja nekje sem brala, da si jih moraš drgnit, da si jih utrdiš. Ma kaj, ko mene bolijo:( ma se bom potrudila:)
kmalu pa vikend:bravo::morje::racka::metulj:

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
24.6.2005 15:25:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   strije
24.6.2005 16:05:28   
Jessy
Soncka, jaz sem pred časom spraševala punce na forumu o utrjevanju bradavic, pa so vse bile istega mnenja - TO SE NE DELA VEČ!!! Baje ti jih otrok sam utrdi! Jaz se tega držim in jih nič ne utrjujem. Si pa po tanovem mažem tudi joškice s kremami proti strijam, ampak nič ne pazim na to, da ne bi mazala tudi bradavic. Se mi zdi, da manj kot kompliciramo, bolje je!

Bubabaja - welcome to the club! :bravo::bravo::bravo: Zaenkrat so samo strije, bolj me skrbi, da bom imela pretegnjene ob koncu dojenja!!!:zmeden:

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   strije
24.6.2005 16:55:11   
teja21
ojla punce, jaz vam pa iz svoje kože lahko povem, da pomagajo te kremce proti strijami.
jaz se mažem od 3meseca naprej ampak se mažem samo po bokih in trebuščku, mogoče 2krat na teden po prsih in kaj se mi je zgodilo.:grrr: direktno tam ko se nisem nikoli namazala so se mi pojavile 3 kratke strije-vijolične, na zadnjici, pa se mi zdi da se mi koža ni preveč raztegnila tam:zmeden::zmeden:

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   strije
24.6.2005 18:05:05   
Sofi
Najboljše se je začet mazat čimprej, nič čakat do treh mesecev. Priporočljivo pa je zaradi tega, ker ko se namažeš s kremo, kožo osvežiš in jo nahraniš, pa še zmasiraš jo, tako jo sproti nateguješ kolikor rabi in ne pride tako hitro do strij. Seveda je odvisno tudi od tipa kože, ampak ker si strij ne želimo, pač preventivno naredimo vse, da jih ne dobimo, a ne?
Vtiranje kreme v kožo pač še nikoli ni škodilo. Priporočam pa mazanje po celem telesu, ne samo kritične predele. Kakšna krema? Niti ni toliko pomembno, važno je, da ti ugaja.
Jaz sem uporabljala Vichyjevo proti strijam, Milupino proti strijam, nato pa kar mleka za telo in sicer od Afrodite, Nivea, Dove...
Sem v 32 tednu in nisem pridelala še nobene in upaaaaaaam, da bo tako tudi ostalo.

Čimveč se mažite, škodi ne.

LP

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   strije
26.6.2005 0:07:02   
petra.horzi
jz pa strije itak že mam po stegnih po prsih, po trebuhu, tko da se ne obremenjujem preveč s tem
sm si jih nakopala k sm mela v 8.razredu 86kg, pol sm pa v enem letu shujšala na 70kg, pol pa v dveh letih na 65, tko da strije so in bodo ostale
mene ne motjo :love:tud ne, za druge me pa ne briga kaj si mislijo o mojih strijah:)-

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Citroen Xsara picasso vs.Grand Scenic
OliveOyl

Katerega bi izbrale?

a) Grand Scenic (58%)

b) Picasso (42%)


Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!