Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in hvala za nasvet! Ti pa kar verjamem, ker meni fant zvečer večkrat zmasira podplate in se mi je že zdelo, da se potem moje noge nekak v celoti bolje počutijo. Saj ne rečem, da je kiropraktik
, ampak mogoče pa včasih zadane pravo mesto.
Številko od tinncyke maš, a ne?

Me je pobarvala in postrigla in sem ful zadovoljna s frizuro.Danes moram še kozmetičarko poklicat da se za depilacijo naročim, pol pa lahko grem v P.
Pa še mojmu moram pokazat kako lahko kak post napiše tu. Mi je bilo ful dobr k se je od Kike mož javil.
neki časa kar pri nama spi.
sem imela v planu, da bi to imela vsaj do novega leta, ampak trenutno še nimam toliko moči, da bi to nardila. Bom pa res takoj, ko bom lahko.
Noge si pa tudi že nekaj časa nisem pobrila
Ma se niti ne vidi, ker imam že tako povsod precej švohne dlakice, take bolj nežne in svetle (čist kontra kot lase
sva bla v trgovini in so se mi kr sline cedile za sladkarijami, njami njami, jz bi pa vse tm pojedla!
a ni to žalosten?! pismo!!!
kakorkoli že, jz bom kr sestri rekla za pedikuro in britje, nekak se ne počutim glih najlepše zdej, k sem obilna k omara, še sama je ne vidim, buh vej v kakšnem stanju je, hahhaha
z ženskim brivnikom pred vsakim g pregledom.