Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

srček je biu kot nor...nikakor se ni hotu upočasnit...pa visok pritisk sem mela..in izvidi urina niso bli najbolji. Tako da me je poslala domou in naročila takoj zjutraj naslednji dan...Pa spet isto...In so se ustrašile ter me poslale v bolnišnično oskrbo, če ne bi bilo v redu bi najbrž sprožili popadke. Pa je bilo HB že 23. 12. vse uredu...Pritisk normalen, urin vredu...in tudi CTG izvidi več kot dobri... :-/ Nobenmu nč jasno...Ampak za vsak slučaj me pustijo noter še en dan....jooooooj mešalo se mi je...Bolnica....
. Tako zjutraj 24. čakam vizito kot nora...Ura 11.00 pa me še vedno ni nihče prišel povohat...In ko dr. Koželjeva končno pride...mi z nasmeškom pove, da je vse vredu...Da naša punčka mičkeno nagaja...Me vseeno poslala še enkrat na CTG, in po 20min vse ok, me odklopijo in rečejo da grem lahko domou....
rojstni dan in smo imeli ves čas neke obiske, potem so bili božični prazniki in se mi je čas tako hitro obrnil, da sploh ne vem kam je šlo zadnjih štirinajst dni.
Boš videla kako bo lušno, ko boš prvič držala v naročju malo stručko. To so res nepopisno lepi trenutki.