|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
4.1.2010 21:26:47   
Anonimen
a ste srečne zdaj ljubiteljice snega ? user posted image  lahko bi prišle k nam malo skidat, ker se kle vsi delajo da noben bog jutri ne gre nikamor. sosedje pa itak še niso slišali za lopato. user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
4.1.2010 21:29:23   
muki1
Sivkamivka hvala da misliš na nas. Mogoče pa si nam pripomogla s kakšno pozitiv vajbrejšn user posted image .

Pikapolona lepa imena. Tale Janez se prav fajn sliši v poplavi novodobnih Ashtonov in Dionizov. Navijam za Janeza.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
4.1.2010 21:34:19   
muki1
Pikapolona, kaj pa kaj takega?

http://www.promod.eu/dresses/smart-dresses/short-layered-effect-dress-midnight-blue-R7200110010.html

Jaz sem jo imela danes na sebi. Tako lepa mi je in nekaj posebnega. Ampak se mi je zdelo, da zgledam kot nosečnica v tem. Nosečka brez nosečniškega trebuha. No, saj žolce je dosti, ampak se vidi da ni otroka not...skratka, v našem Promodu je 22 EUR in meni je carska.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
4.1.2010 21:36:46   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a ste srečne zdaj ljubiteljice snega ? user posted image  lahko bi prišle k nam malo skidat, ker se kle vsi delajo da noben bog jutri ne gre nikamor. sosedje pa itak še niso slišali za lopato. user posted image

Jaz neskončno user posted image .
Imam pa tudi malo protekcije pri pluženju ceste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
4.1.2010 21:45:38   
piskot
lina itak, najbolj hepi. sploh zato ker sem na PORODNISKEM in mi jutri ni treba avta ven rinit. kaj se pa ti sekiras?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.1.2010 6:52:40   
Anonimen
o sej se ne sekiram, samo malo gužve mi naredi, ker moram:

1.sina peljat v vrtec
2.sina peljat k varuški
3. moža odpeljat do avta, ker ga je pustil v dolini
4. moram nujno na razprodajeuser posted image

evo, vidiš definitivno moram avto ven rinitiuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.1.2010 7:04:24   
altati

a ste srečne zdaj ljubiteljice snega ? user posted image   

presrečneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.1.2010 7:04:42   
altati
pikapolona - navijam za Svit ali Čarnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.1.2010 8:03:26   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sivkamivka hvala da misliš na nas. Mogoče pa si nam pripomogla s kakšno pozitiv vajbrejšn user posted image .

Pikapolona lepa imena. Tale Janez se prav fajn sliši v poplavi novodobnih Ashtonov in Dionizov. Navijam za Janeza.

ha...a veš da moj tudi za Janeza najbolj navija .... mene sam mal moti k se mi zdi da je tolk vicov o janezkuuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.1.2010 8:06:06   
pikapolona2

http://www.promod.eu/dresses/smart-dresses/short-layered-effect-dress-midnight-blue-R7200110010.html

Jaz sem jo imela danes na sebi. Tako lepa mi je in nekaj posebnega. Ampak se mi je zdelo, da zgledam kot nosečnica v tem. Nosečka brez nosečniškega trebuha. No, saj žolce je dosti, ampak se vidi da ni otroka not...skratka, v našem Promodu je 22 EUR in meni je carska.

ne morem linka odpret.....ampak a veš da je najbližji promod v LJ.....se mi ne ljubi do Lj vozit....sploh ne v tem snegu.

Altati....mene je Čarna tudi čisto začarala....sam še mojga moram res fajn nahecat......je sam reku od kje jaz imena vlečemuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.1.2010 8:08:25   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

a ste srečne zdaj ljubiteljice snega ? user posted image   

presrečneuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ga je pr vas fuuul več k pr nas? Ker pr nas ga niti plužit ni treba....je tko potreseno ....pa itak je ta pršič ga bo veter sam raznosil naokoli. Nič od snega nič. Sej vem v petek k bova na vožnji bodod pa prekle dol padaleuser posted image

Lina....pišuka sam če do razprodaj ne moreš......to pa je kriza jauser posted image user posted image user posted image A tast ti pa ne bi skidal ceste za tako dober razloguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.1.2010 8:09:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ne morem linka odpret.....ampak a veš da je najbližji promod v LJ.....se mi ne ljubi do Lj vozit....sploh ne v tem snegu.

Altati....mene je Čarna tudi čisto začarala....sam še mojga moram res fajn nahecat......je sam reku od kje jaz imena vlečemuser posted image

Če bi mi v tretje imeli punčko, bi bila sigurno Čarna.
Meni je to ime popolno!

Svit je bil pa v igri z Jašem....favorit do koncauser posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.1.2010 8:10:33   
altati
Pikapolona, na avtu ga je bilo zjutraj kakšnih 5 cm. Pa zdaj spet sneži....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.1.2010 8:31:43   
Anonimen
Lina....pišuka sam če do razprodaj ne moreš......to pa je kriza jauser posted image user posted image user posted image A tast ti pa ne bi skidal ceste za tako dober razloguser posted image user posted image user posted image

moj tast je včeraj zvečer prvič slišal, da bo ta teden snežilo in se je ful zasekiral, ker danes ne bo mogel izpolniti borčevskih obveznostiuser posted image  in on raje ne gre, kakor da bi kakšen kvm skidal in posolil. sicer pa vse to že jest opravim, mi ni problem - namesto rekreacije. bom danes dala kmetu kakšen šnopc več, pa mi bo vse zrihtaluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.1.2010 8:34:49   
Anonimen

zapečkarcauser posted image

a ni promod v Šiški, v MC ? sicer pa greš na avtocesto, ki so splužene, pa si v 15minutah v Lj.....to pa ne smeš zamuditi no, mene bi kar poživilouser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.1.2010 8:36:26   
Anonimen

aja imena

za fanta

Lev, Janez, Jošt, Svit, Ožbej....pa še jih je

za puco pa Ajda, Manca, Čarna

sej pravim ....po moje k se bo rodilo pa bova vedela kako dete poimenovat.

Brina pa je čisto notri padala da hoče Ožbeja ali pa Špelouser posted image user posted image

prva ligauser posted image

a lahko komentiram ? I like it: Ožbej in Ajda.

Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.1.2010 18:28:09   
*anč*
pikapolona   lev in svit (pri nas bil 1. v ožjem izboru)

drugače pa lepo pozdravljene! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 18:53:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.1.2010 20:15:45   
moci
čer,
pikapolona, pridni, pri nas ni nekega izbora user posted image jaz bom zdaj začela koristit dopust, pa bom urejala kar je treba. tudi seznam imen user posted image

lina, jaz srečna. sicer ne morem u nulo uživat, pa ni panike, lepo je pa fuuuuul

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.1.2010 20:17:57   
moci
a se katera spozna na dopuste?
jaz bi privarčevala kaj letošnjega dopusta za leto 2011, samo gremo aprila v novo podjetje, pa nisem čisto 100%, da bom potem star dopust lahko koristilauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.1.2010 20:22:47   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

a se katera spozna na dopuste?
jaz bi privarčevala kaj letošnjega dopusta za leto 2011, samo gremo aprila v novo podjetje, pa nisem čisto 100%, da bom potem star dopust lahko koristilauser posted image

Stvar je taka: sorazmerni del dopusta (št.dni tvojega dopusta /12 meseces * 3 meseci ) si dolžna skoristiti v tem podjetju, razen če se z novim delodajalcem dogovoriš, da ti dovoli da ga preneseš k njim. To je odvisno od njega, saj bi ti ga v tem primeru moral on plačevati.

Katerega aprila greš v drugo podjetje? Tega, a ne greš na porodniško?

Potem pa vse zavisi od novega delodajalca.
delodajalec lahko zahteva, da ti svoj dopust pokoristiš v tekočem letu, lahko ti ga pa dovoli preneseti v novo leto (koriščenje do najkasneje 30.6., ali kadarkoli ti pač odredi). Vse zavisi od delodajalca in njegove dobre volje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.1.2010 20:39:48   
moci
tega aprila večina služb iz naše firme poka v firmo mamouser posted image
menda nam ne bodo komplicirali, samo ne vem, če je za tvegat. se nič težko ne bom prej spokalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.1.2010 20:47:27   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

tega aprila večina služb iz naše firme poka v firmo mamouser posted image
menda nam ne bodo komplicirali, samo ne vem, če je za tvegat. se nič težko ne bom prej spokalauser posted image

To pa pomoje ne bi smel biti problem, saj vam bodo avtomastko prenesli dopust. Če ti dovolijo, da ga preneseš v naslednje leto, ni panike.
Drugače ti morajo pa itak letos omogočiti koriščenje vsega. Kar brisat ti ga ne smejo!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.1.2010 21:41:04   
borovnicka
Samo mal se javim.

Praznike smo preživel - zdravi, kar me je zelo razveselilo, Tako da smo se lahko potepali. Sicer je ati delal, pa smo šli včasih sami. Tako smo šli gledat Jaslice v Postonjsko jamo, se sankat na Ljubelj, ogledali predstavo na vaškem trgu in poslušali Čarovnika Grega. V Ikeo smo skočili po mal drobnarij, in se nakopali v Bohinju, pohajkovali po Šobcu in najedli prave blejske grmade na letališču v Lescah. Vmes smo obiskovali prijatle, čvekali, se igrali, crkljali, novo leto pa skoraj prespali.

Ta teden pa je že čisto zaseden. Urediti moram tisoč stvari, ker grem v ponedeljek v zimsko šolo v naravi. Danes sem se potikala po Preski - službeno.

Aja. Pa rezervirala sem nam počitnice. Še 5 tednov.

Uživajte in ostanite zdravi.

PS:

Pikapolona: kaj pa Pina?
Učim pa zelo prisrčno punčko po imenu Čarna.

< Sporočilo je popravil borovnicka -- 5.1.2010 21:42:06 >

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.1.2010 22:07:03   
frrrr
sneg user posted image
pr nas ga je kr velik... sva z jašo kidala pred bajto vsak s svojo lopato user posted image njemu jo je božiček prinesel... dobro urco sva mrdala z lopatami, pa se nikjer ni poznalo, da sva kaj počela, ker sproti zraven sipalo... in še vedno sneguje user posted image

drgač pa kr gužva...
včer sem uštimala smučarijo do konca, zdaj čakam še na voucher. pa na družinsko zavarovanje v tujini sem še brino dodala. mož je spedenal slikco za osebno in smo dali razcvit, ko dobimo slikce, takoj delat osebno. pa registracija avta nas še čaka v teh dneh.
dans sta šla fanta zobarju (za datum se je mož dogovoril) in prideta tja, pa zobarca sploh ne dela dopoldne, torej al datum al pa ura ni blo ok user posted image

piškot - če ne bi bil Jaša doma, bi tut blo preveč igrač... tk pa res čist prav pridejo user posted image super, da ste že skor ok in boste lahk tole zimsko idilo preizkusili.
rezervacijo za vrtec oz. potrdilo od zdravnika pr nas zastonj napišejo. fanta sta ravno danes dvignila papir, zdravnica z veseljem napisala, ker je itaq že predlagala naj vzamemo fanta iz vrtca za te zimske dni. vaši pa orng zaračunajo za svojo štampiljko user posted image kakšnega polžka lahk tut sama na papir stisneš in je zastonj user posted image

brina ima zabasan nos oz. bolj una sluz jo matra in kašlja... nos je prehoden... sem včeraj aspirator naročila, danes dobila in nismo skor nič vn potegnili. tako, da fiziološka z brizgo v nos laufa in inhalacije delamo. drgač pa tale punca na 3 dni pridela kilo nacho sira user posted image jaša vsako plenico pomalem nafilal, brina pa kr špara in špara, pol pa user posted image nacho sir mi ne diši več tolk kot včasih user posted image

imena - konec decembra jaševa prijateljica v vrtcu dobila bratca jašo in jaša pravi: zato, ker sem jaz tako lepo ime user posted image
pikapolona - men je od fantovskih jošt (itaq bil zdej favorit), pa tut janez mi je luštno, ker imajo znanci v kampu 4 letnega janeza in je tak simpatičen fantič. od dekliških sta mi pa všeč ajda in brinina izbira špela. čarna mi ni všeč, mi preveč asociira na črno na koroškem.

skrajšani del. čas - tiste, ki imate izkušnje... ali je možnost, da vzameta oba starša sdč - recimo vsak po 6 ur? js bom to definitivno koristila, možu bi pa tut prav prišlo, če bi četrtino prispevkov manj plačeval.

sivkamivka - jaša se zjutraj počeše in potem reče zdaj pa nimam več frizure na starega petelina user posted image

včeraj smo se nekaj crkljali in pogovarjali, pa fant izjavi: js se ne bom poročil z Najo, bom kr z vama ostal. js sm kr mau izbulila oči in povprašala kako si on to predstavlja. user posted image no, pa je povedal, da se bo raje z Evo poročil. to je pa tadruga prijateljica iz vrtca user posted image ampak ne vem kaj se mu je Naja zdaj zamerila, če pa je že dobra 2 tedna ni videl user posted image

nosečke - js sm vam kr mau fauš trebuha. imam sicer eno luštno pikico ob sebi, samo tale šlauf okol pasu je pa user posted image
Maxica - ti boš pa kmau imela eno dečvo user posted image

muki - bitleska iva user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 5.1.2010 22:12:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?