glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa umpa, 2 uri je sedel vs tolčku in vas gledal? pa to je blo pri nas nazadnje pri 8 mesecih po moje. ni nobene šanse, da sta pri miru par minut, edino ko jesta, drugače ju pa itak ne dajem v stolček. pa rovarkina UMIRJENA. đizus, kje ste ve doble te pridne otroke??????????? sej to sem že večkrat rekla... luka je takooo priden, da adijo... ma sej ima večkrat raketo v riti, ko se sam igra, ga je povsod polno... sam zdej je pa vedno bolj umirjen. vsako jutro ko se zbudi, se želi še v posteljici igrat. tam bi sedel 3 ure, če bi ga pustila... sedi umirjeno v stolčku, gleda mirno risanko... iz tedna v teden je bolj umirjen. trma? kaj je to, ne poznam.. če spusti zvok je to, ko je fullll utrujen, ali pa 1x na teden... nobenih težav z umivanjem, striženjem nohtov, merjenjem temperature, spanjem... uboga v 90% na prvo besedo, vse se mu da razložit umirjeno... ma res, samo trkam. če me bo kdaj vprašal kak otrok je bil, bom rekla, da neverjetno neproblematičen. vsaj zaenkrat je tako. priden Luka naš tudi pri 8 mesecih ni tolk časa zdržal v stolčku, naš je malo bolj živahen
|