|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči
27.6.2005 19:33:17   
dejčka2
Pozdravljene!
Moja punca je danes stara že 5 tednov in do zdaj je, hvalabogu, še niso mučili krči. Danes pa je zelo nemirna in zgleda da se bo začela:hudicek:pot zanjo.
No, mene pa skrbi nekaj druga. Danes sem jo previla že več kot 20x, saj je nonstop malo pokakana. Zdaj jo previjam že na vsakih 15 minut. Vem da so samo dojeni otroci dosti pokakani, ampak skrbi me da nebi bila driska. Kar teče ji iz rite. Res nevem kaj bi to bilo.
Kako pa pri vas zgledajo krči oz. blato pri 5 tednih???:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krči
27.6.2005 21:39:33   
Lauri mauri
Tudi pri moji je bila vsaka plenička pokakana, a tako pogosto ti je ni treba previjati, saj sploh še ne ve da je pokakana, samo vznemirjaš jo. Normalno je da se po vsakem obroku pokaka, če pa ji teče kot praviš pa ne vem. Malo še počakaj, če se ne ustavi pa se pozanimaj pri svojem zdravniku. Je pa kakec tekoč na začetku. Za krče boš pa vedela, da je hudo, ko se bo :duda:neutolažljivo jokala. Nemirna pa je lahko zaradi več stvari (nepodrt kupček, lakota, krčki...)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krči
27.6.2005 22:04:31   
beba76
Moj ma tudi večkrat malce pokakano pleničko, pa ga ne previjam tako pogosto. Pred vsakim obrokom obvezno, vmes pa le, če se ornk pokaka. Večkrat pa sezgodi, da se malo pozna na plenički, ko "golobčka spusti", pa zaradi tega ne menjava takoj pleničke - razen če je vneta rita.
Za krče pa boš res takoj vedela, saj bo jokala kljub tolažbi in cartanju; zvijala se bo na vse načine, brcala z nogicami, postala rdeča v obraz od napenjanja...treba pa počakat, da enostavno mine.


(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?