Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

saj ne vem če sem sploh prov napisala
Da vas je pol na temi z naslovom Analni seks
Sm rabla par strani, da sem sploh pogruntala o čem je govor, ker nč nisi napisala za kaj se gre... Sam mi ni blo ful smešno..
. No, po dveh nočnih porcijah Calpola se je mala gospodična naspala od 5-7 in prav živahno zakorakala v dan. Prav nič več ji ne manjka in je živahna, pa non stop ji te ustnice v nasmeh vleče in začela se je še bolj pogovarjat in kregat sama s sabo
, sem danes šla do zdravnice, ker je bilo že nevzdržno in moj
se mi prav smili, ker je ponoči pedenal obema, pa je ugotovila, da imam pač malo hudo virozo in rahlo vnet desni mandelj, ampak da ni drugega kot da počivam in jem tistih par zdravil, ki jih lahko. Jaz sem ponavadi v takih primerih kar Coldrexe jedla in v službo hodila, pa mi je v 2-3 dneh bilo boljše, zdej pa nej zdržim na tem slezovem sirupu in glanobil pastilah, pa kakem lekadolu v čaju, ko me res zakuha
za Vida.
mam pa jaz že 3 tedne, samo 10 dni po prejšnji
pa seveda za mojga Vidka
Budni smo že od 6 ampak sma oba z mojim naspana
malo bolj smrdi od prdenja naših