maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ maja BTW tvoji punčki sta pa toooookkkkkk Sem gledala na FB slikice.... O hvala...pravi moj, da sta po njemu. Itak. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja a to maš pravi priimek na fb? Ja, zakaj?Je tok čuden, da bi si ga težko izmislila flaska ubogat profesorje! neeeeee ni čuden...zanimivo mi je da vas ima kar dosti dva priimka Jst mam 2 sam na FB, uradno imam enega, sam če me kdo od starih sošolcev al pa kolegov išče, ne ve kak je moj novi priimek načeloma. Zato imam oba :) IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja mi FB ne dela, te ne morem prečekirat Ledenka sem bla pred parimi dnevi iste barve, pa če ne bo sončka bom spet Rabim en nasvet - moj šestletni sin kašlja, bolj suho pribl. dva dni. Meni se ne zdi posebno hudo in sploh ne toliko, da bi ga peljala k zdravniku. Danes pa pride iz šole in pravi, da mu je učiteljica rekla, da bi bilo mogoče bolje, da ostane doma (da se ne bi kdo nalezel) Sem prav štela - v dveh urah kar je doma, je zakašljal točno trikrat. Sem klicala v ZD za nasvet, so rekli, da je pol lahko do pomladi doma. Da pa je v šoli verjetno tako suh zrak, da ga draži in da naj potem popije malo sladkega čaja- Ker v šoli to ni na voljo tako kot v vrtcu, da naj mu dam s sabo. Mislim pa, da v šoli tega ne dovolijo. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, kar za brezveze ga pa ne bi imela doma Zjutrej preden gre v šolo mu dej mal smrekovih vršičkov al pa žličko aprosana. Pomaga. Dudi...sej s kavčem ni nič narobe. Sam če so take specifične barve in da je neki izrazito povdarjeno, potem mora bit vse pospravljeno in zrihtano. Rdeče stene z modrim kavčem al pa rjavo s turkiznim je meni ful lepo, sam potem ko je noter še en kup otroških stvari, izgubi ves čar. No to je moje laično mnenje. Smo preživeli lep popoldan na predstavi v knjižnici.
|