|
RE: Dolenjke, 2. del 19.1.2010 12:41:44
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Rea za bebejkota, no lušno bo imeti parček o katerem ene samo sanjamo Držimo pesti še za naprej Alex ženin je res cartek Elektrika menda najbolj "žrejo" papajo skrinje, pralni stroj, pa sušilec (če ni kak hud varčni razred), štedilnik - če nimate kake hude varčne indukcije, se pravi te nove elektro plošče, pa kaki kaloriferji, pa žarčne plošče v kopalnici, bojlerji,...pa pečica požre fullll.... Mi smo pričeli čez noč izklapljati v nulo (imamo razdelilec s stikalom lučko) TV, DVD predvajalnik - skratka vse, ki kaže lučke tudi ko je izklopljeno in rezultat cca. 2 EUR (no na mesečni ravni ni veliko, na letni je pa to že 22 EUR). Nasvet: vse naprave ki jih ne uporabljate pogosto izklopit iz vtičnice - recimo mikrovalovka....radio, če ga ne poslušate,... Pa seveda pranje, likanje, sušenje cunj ob vikendih ko je menda "ta pocen" elektrika, nisem pa čist zihr če to drži. Ste izvedele kaj novega pridne gospodinje? Danes sem nesla vlogo za vrtec v vrtec in ni šans, da bi jo že maja vpisala, tko da bo mala do septembra pri tašči....Pišem za Mirno Peč, za Trebnje pa je tudi ??? nekaj spletno stran obnavljajo in ne deluje, da oddam vlogo; je pa moj partner v svetu staršev in ni šans, da bi dobili vrtec, ker po novem ne sprejemajo otrok iz sosednjih občin??? V glavnem do septembra bo pestro, pol bomo pa videli....
|