Jutta
|
Piškot - super za zdravje in prespane noči Sem se ful razveselila, ko sem to prebrala Mihailo - najin delovnik je pa takle - zjutraj se zbudiva, se greva previt in nato jest zajtrk. Po zajtrku ga dam v kuhinji na tla in zraven nekaj igračk, jaz pa pomijem posodo. Vid je priden, se lepo igra, od časa do časa se priplazi do mene in mi objame nogo ter da lupčka (beri: me ugrizne ). Običajno se po zajtrku tudi pokaka, tako da greva spet na previjalno, nato pa malo v dnevno igrat... Malo se igra sam, malo skupaj, malo poslušava glasbo. Če jaz kaj delam, potem se plazi za mano in raziskuje stanovanje. Imamo v stanovanju nekaj stvari, ki so obvezno NE in se jih ne sme dotikat, nekaj pa je tudi takih, ki mu jih pustim. Tega se tudi striktno držim, čeprav mu ni zmeraj všeč. Sem pa opazila, da tiste stvari, za katere ve, da jih ne sme, zmeraj pričakuje, da bom rekla ne. Če ne rečem, gleda, kje sem, da mu bom prepovedala. Dokaz da malčki rabijo omejitve!!! Pred opoldanskim spanjem greva še po pošto, pojeva še kakšno skutko. Po spanju je kosilo, nato kakšen sprehod. Glede paničarjenja - tudi Vid se kdaj kam butne in je tudi meni težko ne odreagirat preveč burno... BarbaraGS - super za uspešen pregled V katerem tednu pa si?
|