Cappy96
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96 Čer! mucica, čestitaaaaaaaaaam! zvesta, WB! Zdaj pa lepo čakaj na februar . kora, srečno . Mi imamo tudi Maxi Cosi lupinico brez iso fixa, pa se jo s pasom povsem fiksira, tako da kar še malo povadite, pa bo šlo. Inhalatorja pri Lani nismo imeli, ker ni bilo potrebe. Bi ga pa kupila, če bi imela težave. So ga pa punce, ki so ga potrebovale, zelo pohvalile. Moj današnji pregled je tudi minil brez posebnosti. CTG ok, pritisk in voda tudi. Naslednji teden 28.2. imam ponovno CTG. Smo pa zdaj tudi uradno donošeni , tako da mi ni treba več samo ležati. Saj daleč pa itak ne pridem, ker mi tako dol tišči. Nočko Čist sem že zblojena, ej... Preletavam na hitrco tekste in preberem: Moj današnji porod je tudi minil brez posebnosti. A joj, Cappy - vidiš, po mojem branju sodeč si ti že rodila... Zimska, če bi bilo moje porodno poročilo takšno, bi bila zelooo vesela!!! Drugače pa bo moj zraven pri porodu in upam, da spet dobim EA. Čisto vsakemu pove, kakšna je bila razlika pred (porod povsem umetno sprožen, ker se ni nič dogajalo in sem mu nohte v kožo zapičila - tega ne bo pozabil) in po EA. Razen, če zaradi službe ne bo mogel prit. Če pa sam ne bi želel, ga pa tudi ne bi silila, da naj bo z mano. Sem mu že prvič prepustila, da se je sam odločil.