Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

kakorkoli bolan naj ga nebi cepili, vse pa je odvisno od P, midve mava jutri, pa sporočim kaj bodo uštimal, ker ma mala že kar nekaj časa poln nos, ampak ni tko grozn.
, oči se mi skoz solzijo...
tko pa nimam pojma kje sva to fasala...kakšne kapljice otroške kje to dobiš v lekarni
midva tega nimava naš je pa spal 8 ur,ne vem a zaradi prehlada
no vsaj tko praujo
sploh ko sn pri naših doma, skadim ful več kod doma...(no saj
ni izpostavljena dimu, doma pa tako ne kadim noter, tukaj pa le v kuhinji ).
,midva sva danes malo slabše je imel malo gnojno,včeraj prozorno,upam,da se zrihtava do pon,ker v pon .imava slikanje kolkov v torek razvojno v petek pa posvetovalnico...bo pester teden...
) ampak ok in še me tako svadi, sma spet imela ogenj v strehi ker je reko da je to zadnje 3 mesece kar je šel, ga včeraj vprašam kak misli za naprej in že je začel nekaj jamrat da kao še ne ve , bla bla...me je to tak prizadelo, ker mi pol še reče da z mano ni za živet ker nič ne razumem, da kaj bomo jedli, bla bla... ja pa halooo, saj jaz mam nekaj prihodka, pa on tu tudi bi našo kako službo pa bi glih tak
a on pa tega ne vidi da sma z malo skoz same, da ga že 1 leto čakam doma ko budala,nimam nič od njega, ker se še sma oddaljila ful drug od drugega, zdaj ko je bil doma je blo res ful fajn... ma sem bla tako prizadeta ko mu je več dnar ali pa vprašanje še kaj druga...to za mene ni lajf čakat skoz nekoga...eh...sem se kr jokala, pa še danes sem tako jezna, me kr ne spusti in me tudi ne bo!...no pa sem se zlajala malo ven
takoj ko sem jo slekla se je smejala fuuuul pol pa kot da bi jo nekdo prižgal na dalinjca, v jok pa ne pa ne nehat, ji je komaj poslušala kako diha, pa ušesa pogledala, no in med vsem tem dretjem je dobila še pikico v nogico, pa je še vedno jokala tko da mislim da sploh ni vedla da bi lahko takrat še bolj zavpila