Ulla80
|
o marija sveta, jz sem moji, ko je bila stara cca 1,5 let kupila prvo punčko, tako z laski oz. čopki ...Jezus, kaj je delala z njo, jz sem bila čisto šokirana, zaprepadena (in sem si prav zamislila kaj bi nekdo drug videl skoz to - da ziher mi tako ravnamo z otrokom). ja, sej vem sma se z mojim glih to pogovarjala -da lohk da je bohve od kod to pobrala...ne nujno od doma...sam veš pa res nikol ne in kr mal čudno izpade...moja recimo se nikol na tak način ne igra, je pa res da vse igrače maniri in postrojava točno na tak način, kot jst njo aja, pa še to - sem jo par dni nazaj poslušala ko je neki sikala - kuba pasica bla bla ( nkaj v tisti njeni spakedranščini, sam bohvekaj....)...pa se mi je tko čudn zdelo, da bi res to rekla, pa ona spet ponovi pa prov huda je bla, pa na konc doda - je reku stric. in pol jo začnem zasliševat kak stric itd. ( saj veste kak so zgovorni taki, ko kaj vlečeš iz njih ), no na koncu sem ugotovila, da je to pobrala iz ene pesmi od orlekov - k ma un otroški radio in notri njihovo kaseto in od cele kasete je ona glih kubo in pasico si zapomnla