dadaegon
|
Pozdravljene mamice, Naš Gašper ima danes četrti mini rojstni dan, in sem zelo ponosna nanj. Njegovo stanje je sedaj stabilno, zelo zelo počasi napredujemo ampak je važno da je stanje stabilno. Z zdravnico smo se dogovorili, da ga ne bomo več hvalili ampak bomo rekli da je stanje stabilno oz. ni kaj novega. Ker je rekla, če ga hvalijo potem on zna hitro presenitit z vsem mogočim. Sedaj že tako gleda in opazuje okoli sebe, ko bauhica mala je. Med vikendom je gledal celi dve uri ko sva bila pri njemu . Razjezi pa se tak da je kar joj. Je rekla danes sestra, ko spi spi, ko pa joče pa tak joče da se z vsemi štirimi upira. Pa sva z možem to tudi videla. Binca, maha z rokami, da vse kable potrga s sebe. Ko mu je si celo tubus sname iz slamice, če nima zokna gor ali pa če nima zvezano za setoracijo merit si tudi zbinca. Zondo mora met prilepleno na vse strani, v glavnem vse kar mu pride pod roko vse gre z njega. Danes je tehtal 1817g in 30% kisika potrebuje, ko pa se zelo vznemiri pa več, če pa spi pa mu ne odperejo kisika. Žal pa še vedno noče sam dihat oz. mu ne gre. Trebušček je sedaj malo majnši in upam, da bo vsaj taki v nadaljevanju. Podporo (zdravila) za srček še vedno dobiva, tudi srček še ni tak ko bi mogel bit. Blato se je malo izbolšalo, vendar še tudi to ni vredu. Sedaj prebavi 10ml več nam nekako ne gre, ima pa sevda še vedno infuzija.... Jaz samo srčno upam, da je s tistimi groznimi presenečenji končal, iz super stanja v majn kot uri spremenil stanje na grozljivo... zelo bom zadovoljna če bo vsaj tak ko je sedaj....lepo počasi proti končni zmagi. Komaj čakam, da slišim njegov glasek!! RUBIN....GAJA vse naj naj ob 7. mini obletnici in res srčno upam tudi zate Gaja da čimprej ozdraviš in si doma v ljubečem in toplem domu, kjer sem prepričana da ti bo lažje in boš hitreje okrevala. Tudi tebi Rubin želim, da se ta mora na intenzivni konča!!! Res je glede teh malih borcev na intenzivni....vedno več jih je in če pogledam našo stran so sobe nabite s temi malimi borci. Rubin verjamem vate da boš zmogla, že ko samo preberem tvojo sporočilo mi da nek zagon za naprej - hvala ti. Vsem ostalim mamicam pa hvala za vse lepe in spodbudne besede, ter malim borcem veliko moči!!
|